Devilution - webmagasin om hård rock og heavy metal

Copenhell 2020: Lifesick

Updated
15056507_10210548792703244_2140988037732104987_n

Som optakt til årets Copenhell byder vi på appetitvækkende interviews med de offentliggjorte kunstnere. Denne gang spadefræser Nikolai Lund fra fredericianske Lifesick.

Kunstner
Titel
Nikolai Lund
Forfatter

Hvad kan vi forvente os af jeres koncert på Copenhell Festival?

Der bliver skruet helt op for charmen! Man vil komme til at opleve Lifesick i sin absolutte topform med et show, der garanterer en helvedes øm nakke. Uden at komme til at afsløre for meget er vi pt. godt igang med planlægningen af, hvad der uden tvivl kommer til at blive det vildeste og mest intense Lifesick-show nogensinde.

Hvad vil karakterisere jeres sætliste?

Hårdtslående og aggressivt! Spækket med benhårde riffs, der river dine tænder ud, ond og hadfyldt vokal helt op i ansigtet og et groove, der kan få selv din gamle bedstemor op af sengen og ind i pitten. Folk vil komme til at opleve et yderst velforberedt og velsmurt sæt - Copenhell fortjener kun det bedste!

Hvad er det værste der kan ske under jeres koncert?

At stemningen bliver god.

Hvad skal fans især lytte til, hvis de ønsker at forberede sig til jeres koncert?

Der er stadig god tid til, så man kan sagtens nå at lytte begge vores plader igennem. Alle numrene er meget forskellige og kan hver sit på hver deres måde. Om man kan lide det hurtigt eller langsomt, hårdt eller hårdere så er der lidt for enhver smag. Hvis vi skulle hjælpe lidt på vej så ville “Suicide Spell” være et godt sted at starte.

Planlægger I at se nogle koncerter på festivalen?

Vi skal helt sikkert ud og se noget god musik. Vi kommer alle fra generationen hvor bands som Korn, Disturbed og P.O.D. var det, man hørte, så dem skal vi gerne se. Vi er også rigtig glade for Gatecreeper, så dem vil vi også rigtig gerne se.

Hvordan oplever du forskellen mellem små indendørs koncerter og de store udendørs sommerfestivaler?

Copenhell bliver bandets debut på en stor udendørs sommerfestival. Normalt er vi vandt til små tætpakkede lokaler, sved dryppende ned fra loftet og publikum lige i øjenhøjde. Meget intimt og direkte kontakt med publikum, folk kan løbe op og stagedive eller gribe mikrofonen og synge med. Det bliver fedt at prøve kræfter med en større scene og et større publikum - det bliver en kæmpe fest!

Hvad forventer I jer af festivalen?

Vi forventer at folk går derfra i godt og grundigt dårligt humør - på den fede måde! Vi håber at folk er klar på et brag af et Lifesick-show, for det er vi i hvert fald! Vi glæder os til at se jer allesammen på Copenhell.