Devilution - webmagasin om hård rock og heavy metal

Top 5 - Forskellen på Metal Magic og Roskilde festival

Populær
Updated
Top 5 - Forskellen på Metal Magic og Roskilde festival

Vi har samlet et lille amatørbilledeudsnit af weekendens festival i Fredericia, der samtidig viser de mest iøjnefaldende og vigtige forskelle på RF og MM - set med den udsendtes øjne!

Dato
04-07-2013
Koncertarrangør
Fotograf
Jacob Dinesen + Henriette Mai Rahbek

1. Dukkescenen

"Eller udendørsscene med halshængte dukker, hvorfra der udelukkende bliver spillet metal! Ja tak! Scenen indenfor var nu også velbesøgt, men det gode vejr lokkede - for mit vedkommende - mest!"

2. Campingområdet

"Nem og overskueligt med plads til alle! Der er på ingen måde god undskyldning for ikke at nå op og høre en koncert, hvis man skulle have taget sig en lur på grund af de meget fordelagtige ølpriser. Heller ikke trætte ben eller vabler går an som undskyldning på MM!"

3. Skæg

"Ja, det er skægt, når én har skæg, der har samme mængde og tyngde,som flere af os ville ønske, sad på vor hoveder. Det er er nærmest overlegent og en smule provokerende misundelsesværdigt!"

4. Gris

"Helstegt pattegris! Øl og svin passer umanerligt godt sammen. Af hjertet tak!"

5. Gamacher

"I en 'mandeudgave'?! Nogen siger, at det ikke klæder ret mange kvinder at gå med gamacher og taljeret overdel, fordi det alt for ofte afslører mindre flatterende ulemper (ja faktisk giver det for første og eneste gang her mening at bruge ordet bagdel i stedet for ulempe!!). Er det en ny trend på Metal Magic? Den savner jeg i så fald ikke på Roskilde Festival!"