Top 5 - Gæsteanmelderen glæder sig til Roadburn

Populær
Top 5 - Gæsteanmelderen glæder sig til Roadburn

På torsdag går årets Roadburn-festival løs i Tilburg, Holland. Devilution dækker atter begivenheden, og vi ser frem med denne Top 5 over, hvad vores gæsteskribent Nanna ser mest frem til!

Kunstner
Dato
10-04-2012
Genre
Forfatter

" target="_blank">1. Doom
"
Tidlig hardcore blandet med en snas tidlig Carcass, dengang de var goregrind. Det skal nok holde mig vågen fredag efter midnat!"

" target="_blank">2. Leaf Hound
"
Leaf Hound kommer og spiller hele 'Growers of Mushroom' fra 1971, et album der for alvor sparkede undertegnede i gang med en grundig tilbedelse af hardrocken. Sidste år var det Incredible Hog der holdt fanen højt for de gamle rockere på Roadburn, inden dem var det Amon Düül og Groundhogs. Det er fandme smukt at hylde festivalens musikalske rødder på den måde."

" target="_blank">3. The Obsessed

"
Hvis ikke man kender The Obsessed, og heller ikke kender navnet Scott "Wino" Weinrich, så er det på tide at gøre noget ved det. Der skal old school-doomes a la Wino lørdag den 14. april i 013, hvilket lyder mindre perverst, end det forventes at blive."

" target="_blank">4. Necros Christos
"Død! Tysk død!"

" target="_blank">5. Bongripper
"Grunden til at glæde sig til Bongripper, er vel nærmest selvforklarende, hvis man kender titlen på deres seneste fuldlængde: 'Satan Worshipping Doom'! Sludgy doom med knusende mavepumperlyd er vel nærmest Roadburns varemærke i metalafdelingen."