Devilution - webmagasin om hård rock og heavy metal

Top 5 - Royal Metal Fest '14

Populær
Updated
Top 5 - Royal Metal Fest '14

Vi bringer de 5 bedste grunde til at møde op til årets Royal Metal Fest i Voxhall og Atlas den kommende weekend.

1. Whiskysmagning
Har man ondt i håret efter fredagens strabadser, hvor blandt andre Artillery og Horned Almighty har spillet op til dans, så sparkes lørdagen ind kl.14 med en vaskeægte Royal Metal Whiskysmagning. En intet mindre end genial måde at rejse sig og få branderten op at køre igen hurtigt og effektivt.

2. Programmet
Man kan ikke andet end at have sympati for et program, der sætter stort spot på nye danske og halvdanske navne, som eksempelvis IAmFire, One Machine og Killing Gandhi, for blot at nævne nogle få. Ikke at man derfor bliver snydt for mere kendte navne, for både bysbørnene i Illdisposed, førnævnte Artillery og Pretty Maids samt udenlandske navne som Blood Red Throne (N) og Endstille (DE) vil indtage scenerne på Voxhall og Atlas. Det skal nok blive festligt.

3. Festglæden
Som gammel indbygger synes man altid, at Aarhus er et besøg værd. Ikke nok med at Smilets By har produceret nogle af de største metalbands, vi har herhjemme, det er også her, nogle af de bedste metalfester bliver trykket af - ofte afsluttende på Escobar i Skolegade. Hvis der er metalfans, der er glade for at feste, så er det de århusianske.

4. Scenerne og koncertrummene
I forhold til den gode koncertoplevelse er det alfa og omega for både artister og publikum, at scenen og koncertrummet har en vis kvalitet. Voxhall er blandt Danmarks allerbedste spillesteder, og med en god portion publikummer er der grobund for en suveræn indendørs festivaloplevelse.

5. Foreningen
Metal Royale, der står bag festivalen, har været grueligt meget igennem, men er heldigvis still going strong og er til stadighed en af de bærende kræfter på den århusianske metalscene, men dukker indimellem også op i det landsdækkende samarbejde. Foreningens hårde slid og overlevelsesdygtighed maner til respekt, så støt op!