Devilution - webmagasin om hård rock og heavy metal

Ich bin verloren in Slagelse

Populær
Updated
Ich bin verloren in Slagelse
Ich bin verloren in Slagelse
Ich bin verloren in Slagelse
Ich bin verloren in Slagelse
Ich bin verloren in Slagelse
Ich bin verloren in Slagelse
Ich bin verloren in Slagelse
Ich bin verloren in Slagelse

Der var metal-party i provinsen, da Illdisposed lagde vejen forbi Slagelse fredag aften. Og det var som altid en fornøjelse at overvære landets bedste band, der dog aldrig rykkede spillestedet helt fra hinanden.

Kunstner
Spillested
Distributør
Trackliste
1. Sense the Darkness
2. War
3. Weak is Your God
4. I Believe in Me
5. Dark
6. Stop Running
7. Purity of Sadness
8. Throw Your Bolts
9. Ich bin verloren in Berlin
10. Submit
11. A Child is Missing
12. Now We're History
Koncertarrangør
Fotograf
Daniel Pilgaard
Karakter
3

Illdisposed er nok det danske band, der er blevet anmeldt flest gange her på siden. Med god grund.

Efter tyve års metal-terror i hovedlandet er århusianerne stadig på toppen i en sådan grad, at der er Illdisposed og så resten af den hjemlige scene under dem. Bevares, et par plader fra nullerne samler støv i reolen, men fred være med det.

Live minder gruppen aldrig én om ligegyldighederne, men flår fandenivoldsk publikum midt over med et voldsorgie af fede numre – som de gjorde det på sidste års Copenhell.

Fredag aften var stort set ingen undtagelse, da undertegnede og fotografen vovede sig ud i provinsen, hvor Illdisposed sammen med de hypede Puch Maxi-rockere i Fortress og Hatesphere inviterede til metal-fest i Slagelses Badeanstalten – og stor cadeau til spillestedet, der er ganske optimalt.

Et misset tog og en øl, der mystisk nok blev til flere, forsinkede dog rejsen, så fornøjelsen af Förtress og Hatesphere bliver en anden god gang.

Det fremmødte publikum på en små 150 mennesker virkede dog til at være pænt tilfredse med aftenens to første navne.

Men stemningen under Illdisposed var bestemt oplevet vildere end denne fredag. Der manglede ligesom det sidste tryk fra både band og publikum til at det hele virkelig bankede igennem. Men hatten af for en gut i en kørestol, der vælter rundt i en moshpit. Stærkt gået!

Selvom det måske var en knap så mindeværdig koncert, der kørte på rutinen, så er der sgu altid pondus i ”Erik” og drengene. Kim Langkjær Jensen (tidligere Dawn of Demise og Koldborn) er blevet fast mand bag trommerne efter Thomas Jensens afgang.

En glimrende match, der nok skal give smæk for skillingerne, som man siger, på deres næste plade, der formodentlig kommer senere i år.

Det blev dog ikke til smagsprøver fra albummet, men fuck det, når man i stedet får ’Purity of Sadness’ fra ’Submit’ inklusive pladens titelnummer. Numre, der stadig kan gøre ens nakkemuskler ømme, som de gjorde det i 1995.

Læg dertil skæringer som ’I Believe in Me’, ’Dark’ og ’ Ich bin verloren in Berlin’ oven i hatten, og undr dig så over, at to millioner mennesker sad og så X Faktor-finale frem for at være i Slagelse!?