Devilution - webmagasin om hård rock og heavy metal

Top 5 - Historisk yngel

Populær
Updated
Top 5 - Historisk yngel
Top 5 - Historisk yngel

Mangen en musiker har ved siden af karrieren stiftet familie. For nogles vedkommende en hel del familie faktisk.

Dato
07-09-2014

1. Frances Bean Cobain (18/8/92)
Datter af afdøde Kurt Cobain (Nirvana) og Courtney Love (Hole). Ses også på titelbilledet til denne Top 5. Frances er navngivet efter The Vaselines’ guitarist Frances McKee og fik mellemnavnet ’Bean’, fordi Kurt syntes, hun lignede en kidneybønne under ultralydsscanningen. Hendes gudfar er Michael Stipe (R.E.M), og Drew Barrymore er Frances' gudmor i kraft af sit hedengangne venskab med Courtney. Frances har tidligere arbejdet som model og debuterede som kunstner under pseudonymet Fiddle Tim med samlingen ’Scumfuck’ i 2010.

      


2. Olivia Vedder (11/6/04) og Harper Moon Margaret Vedder (23/9/08)
Børn af Pearl Jams frontmand Eddie Vedder og model Jill McCormick og endnu ikke gamle nok til at lave ballade i det offentlige. Vi venter i spænding.
3. Cali (13/6/98), Castor (18/5/00) og Marcella Hetfield (17/1/02) 
Børn af James Hetfield og Francesca Tomasi. De udmærker sig måske mest ved bare stadig at være unge og ved ikke at hedde noget totalt udsyret som Dweezil, Diva Muffin og Moon Unit (som Frank Zappa kaldte sine børn).

 


4. Liv Rundgren Tyler (1/7/77), Mia Tyler (22/12/78), Chelsea Anna Tallarico (6/3/89), Taj Monroe Tallarico (31/1/91)
Alle børn af Aerosmiths bredflabede forsanger Steven Tyler (f. Steven Victor Tallarico). Liv var Stevens første barn, og hendes mor er modellen Beverle Lorence "Bebe" Buell, som Steven kun havde en kort affære med. Buell sagde dog officielt, at Livs rigtige far var musikeren Todd Rundgren, som hun havde et længerevarende on/off-forhold med i samme periode (1972-1979), men i mellemtiden blev hun jo i sagens natur gravid med Liv. 

Kort efter Livs fødsel sluttede Buell og Rundgrens forhold, og Liv fik først kendskab til sin biologiske far, da hun var omkring 10 år, hvorefter hun skiftede navn fra Liv Rundgren til Liv Rundgren Tyler. 

Året efter Livs fødsel blev Steven gift med den nu afdøde skuespiller og model Cyrinda Foxe, med hvem han samme år fik Mia, der i dag er skuespiller ligesom den mere succesfulde søster Liv og gift med trommeslager David Buckner fra Papa Roach. Steven og Cyrindas ægteskab holdt til 1987, og Steven var ikke sen til at gifte sig igen. Denne gang med designer Teresa Barrick, som han fik Chelsea og Taj med og blev skilt fra i 2005. Mon der er flere på vej fra den aktive herre, hvis gener ikke lader sig fornægte? 

 


5. Fem plus
Herefter følger så rask væk Ozzy Osbournes afkom, der er svært at holde styr på, men tæller Kelly, Jack og Aimee der er børn af ham og Sharon Osbourne, samt Louis og Jessica han fik med sin første kone Thelma Riley, hvis søn Elliot han også adopterede. 

Robert Zimmerman, bedre kendt som Bob Dylan, kan ligeledes blære sig med med seks disciple (fem af hans egne og en adopteret). Mick Jagger vil i hvert fald skrive under på syv styks og stjæler særlingeprisen direkte ud af Frank Zappas hånd med navngivningen af Karis Hunt, Jade Sheena Jezebel, Elizabeth Scarlett, James Leroy Augustin, Georgia May Ayeesha, Gabriel Luke Beauregard og Lucas Maurice Morad Jagger. ”Less is more” findes ikke i The Rolling Stones-forsangerens univers. 

På tronen sidder KISS' Gene Simmons, og det er nu ikke, fordi han har avlet så mange børn selv. To er det blevet til, Nick (22/1/89) og Sophie (7/7/92), men derudover er han massivt aktiv som sponsorfar og er via Child Fund International sponsor for mindst 140 Zambianske børn. Simmons er israelsk født (f. 1949) og opvokset under svære kår i et skudhullet hus og har måske derfor så meget desto mere motivation for at gøre en forskel. 

Uanset hvad er han en mand med både hjerte og makeup på rette sted. Rygterne, der fortrinsvis kommer fra manden selv, vil vide, at viriliteten heller ikke fejler noget, for Gene Simmons har nedlagt tusindvis af kvinder!? Så hvor mange Simmonser, der egentlig render rundt derude – med eller uden sponsorat – vides ikke. We are the world, Gene. We are the world.