Top 5 - Uforanderlighed over Roskilde 2012

Top 5 - Uforanderlighed over Roskilde 2012

Intet nyt er godt nyt, så i den ånd bringer vi her en Roskilde-Top 5 om uforanderlighed som blev bragt for to år siden. Kun bandene er blevet opdateret.

Dato
03-07-2012

1. Musikprogrammet
"Bruce Springsteen fra 70'erne; The Cult fra 80'erne; og så lige et par tidlige 90'er-vårharer i Machine Head, Refused og Crowbar (ja, ja - vi ved godt, at Crowbar blev dannet i 1989, men de udgav først noget i 1991 - red.). Programmet kunne være mejslet i sten med disse ord: 'Roskilde gjorde disse kumbler over sin far "rockbandet", der døde i leding i den digitale revolution'."

2. Drikkevarerne
"Øl er uforanderligt og evigt (hvis fjolser bare lader være med at hælde citrussmag i det), dertil kunne man i år købe snaps. Dét taler for sig selv."

3. Maden
"Nok er der meget ækelt indsmurt i kokosmælk, men i år kunne man holde gammelsulten fra døren med stegt flæsk og håndmadder. Respekt!"

4. Gamle venner
"Rimelige mennesker (og efterhånden rimeligt gamle mennesker) som man ser alt for sjældent, kunne man igen i år møde på Roskilde, og dét går nok aldrig af mode."

5. Stemningen

"En lige så gammel tradition som selve festivalen er brok over programmet, selv om man så kommer alligevel. Det må være den gode, gamle, godmodige og i øvrigt tislugtende stemning som festivalen er så kendt for, der trods alt trækker."