Mathias Nielsen

Redaktør, der sørger for dynamik i Devilutions maskinrum.

Navn: Mathias Nielsen

Årgang:
1983

Bopæl:
København

Devilution-funktion:
Redaktør samt forfatter til introteksten i hvert nyhedsbrev. Har herudover et løbende dynamisk redaktionssammenspil med negerkongen. Hjælper desuden til med at tøjre eventuelle redaktionelle vildfarelser.

Med siden: 2003

Uddannelse: Cand.mag. i Medievidenskab, Københavns Universitet

Civilt job: Kommunikations- og marketingkoordinator i K.B. Hallen. Tidligere promotionansvarlig på ICO samt pressemedarbejder i Amager Bio + Beta, skribent, ansvarlig webmaster på Anmelderen.dk, kursusadministrator og blæksprutte på Regnskabsskolen (!).

Skribent-CV (foruden Devilution): B.T., Anmelderen.dk, Gaffa, Musik.dk, Heavyjam.

Bedste koncert: Lever fremad, så den venter formentlig stadig. Men High on Fire på Loppen i 2007 var en stor oplevelse, og det samme var det at se Metallica med gæster i San Francisco i 2011.

Bedste plade: Umuligt spørgsmål, men 'Kill 'em All' og 'Marquee Moon' (der dog ikke har meget med metal at gøre) er da blevet hørt til ukendelighed og nærmer sig det perfekte.

Hvorfor Devilution: Fordi, det var hér (eller det vil sige på Heavyjam.dk), at jeg startede i sin tid. Devilution er det nærmeste, jeg som antinostalgisk og følelsesløs person kommer det skrækkelige udtryk "hjertebarn".

Læs alle artikler af Mathias Nielsen her.