Devilution - webmagasin om hård rock og heavy metal

På toppen

Updated
På toppen
Vellykket Volbeat-turnéstart, rapporterer Kong Kent fra det nordjyske. Volbeat trodsede snestorm og ufremkommelige veje landet over, og troppede op i Aalborg for at levere en pragtpræstation til deres første show på den nye turné. Der var udsolgt på Studenterhuset, og det tætpakkede publikum fik det de kom efter: Volbeat for fuld skrue.


Fighterhjerte og topstemning

Aftenen startede med energiske As We Fight; et band med fighterhjerte og masser af gåpåmod. De har også en ny plade ude, og gav publikum både nyt og gammelt materiale. De to frontmænd brølede sig igennem 45 minutter, mens resten af bandet forsøgte at følge med. En godkendt indsats før aftenens hovedret.

For det var Volbeat folk var kommet for at høre (og som ugen efter denne koncert gik #1 på den danske albumhitliste - red.). Da bandet gik på omkring kl. 23 var Studenterhuset klar til at eksplodere, og da ”The Human Instrument” startede de 90 minutters tung tråd, var stemningen helt i top. Publikum skrålede med på de numre, de kendte og rockede med på de nye fra ”Rock The Rebel/Metal The Devil” – og bandet var også i topform.

Forsanger Michael Poulsen (bill.) fik proklameret, at Volbeat nu er kommet tættere på Aalborg, da de har fået ny guitarist, som kommer fra Jylland. Jack D-flasken blev flittigt lånt ud til publikum, og Poulsen crowdsurfede sågar midt i det hele, akkurat som en del af publikum også gjorde det koncerten igennem.


Pragtpræstation

Midt i al den fest og ballade fik Volbeat hevet sig igennem klassikere som ”Pool Of Booze”, ”Caroline
Leaving”, ”Soulweeper”, ”Danny & Lucy” samt en røvfuld fra den nye plade. Bandets crew fik også lov at komme på scenen, da der skulle spilles akustisk guitar, og et andet medlem af crewet fik lov at spille på Poulsens spade under coveret ”I Only Wanna Be With You”.

Masser af afslappethed i bandet internt, men udadtil virkede det samtidig yderst professionelt og gav et brag af en koncert. Volbeat fik sparket deres Danmarksturné rigtig godt i gang, og Aalborg kunne endnu engang sige tak til Volbeat for at have leveret en pragtpræstation på Studenterhuset.

Kunstner
Titel
Volbeat
Trackliste
Sætliste på Studenterhuset, Aalborg den 22.2:

The Human Instrument
Another Day
Radio Girl
Rebel Monster
Say Your Name
Devil Or The Blue Cat’s Song
Caroline Leaving
Mr. & Mrs. Ness
Sad Man’s Tongue
Soulweeper
A Moment Forever
Pool Of Booze
I Only Wanna Be With You
Something Else
Danny & Lucy
River Queen
The Garden’s Tale
Always
[Caroline]
Karakter
5