Rødglødende metalby

Populær
Rødglødende metalby
Rapport fra Gøteborgs Metaltown festival, hvor partyrockeren Danko Jones overgik ellers topsolide Tool, mægtige Motörhead og seje Satyricon. Danko Jones, Rockscenen

Efter dagens mest fatale sæt, kom så hele Metaltowns mest massive optur - fra den canadiske sanger, guitarist og showmand, Danko Jones (hovedbill.), hvis koncertoptrædener er så sprælske, levende, powerfulde, dynamiske og fandenivoldske som få. Når Danko Jones entrer en scene, så ejer han den med en knusende kontrol, men også med et glimt i øjet, et stænk selvironi og en kontant, men kærlig og ærlig udfordring af både sig selv og sit publikum.

Musikalsk er Danko Jones og hans trio som en brændende udgave af The Ramones, der møder Chuck Berry i AC/DC's øvelokale. Rock'n'roll, tungt, råt og direkte og Danko Jones lagde Metaltowns 10.000-tallige publikum helt ned med sine suveræne showmandsegenskaber og sin powerfulde lyd... i ét ord: rock'n'roll!

ps. Danko Jones optrådte med klap for øjet grundet en nylig øjenoperation, som ifølge manden selv skyldtes, at han havde fået sin egen klat i øjet efter at have gokket lidt for meget gren...!

Kunstner
Genre
Karakter
666