Århusiansk familiefest

Populær
Århusiansk familiefest

Bo Summer havde taget familien med på tur til Aalborg og viste hvordan Illdisposed skærer kagen.

Kunstner
Dato
06-11-2010
Trackliste
Just Come And Get Me
Purity Of Sadness
Weak Is Your God
Dark
Submit
I Believe In Me
Case Of The Late Svin
Throw Your Bolts
A Child Is Missing
Koncertarrangør
Fotograf
Jacob Dinesen
Karakter
4

Illdisposed har et højt bundniveau, for at blive i den fodboldterminologi som Bo Summer selv ynder at benytte sig af mellem sangene. Uanset hvor flabede, useriøse og meget lidt selvhøjtidelige Illdisposed kan virke, så er musikken og deres koncerter altid et sikkert hit. Lørdag aften i Aalborg var ingen undtagelse.

Lige fra 'Just Come and Get Me' over 'Purity of Sadness' til de sublime 'Dark' og 'I Believe in Me' var der godt tryk på. Bo Summers vokal er altid i god form, og når Batten, Franz og de andre rødder i Illdisposed leverer varen, så er det svært ikke at lade sig rive med.

De havde fået 45 minutter til at piske en stemning op, og det fik de gjort. Bo forsøgte at trøste Aalborg med, at AaB på det tidspunkt var foran i en Superligakamp, hvilket ikke ligefrem har været hverdagskost på det seneste, og fik hevet sine knægte op på scenen til stor applaus fra publikum. Dem kan han i hvert fald ikke snyde sig fra, og de sad da også og rockede godt med undervejs på sidelinien. Så der var familiefest i Aalborg. For publikum var også trofaste mod Illdisposed og headbangede så nakkerne stadig er ømme her mandag aften.