Headbang i drukland

Populær
Headbang i drukland

Kolde bajere og fed metal, Illdisposed gav som altid smæk for skillingerne.

Kunstner
Spillested
Dato
09-04-2011
Distributør
Trackliste
1 - Your Own Best Companion
2 – Heaven Forbid
3 – Psychic Cyclus
4 – Weak is your God
5 – Our Words Betrayed
6 – Throw your Bolts
7 – Rape
8 – Dark
9 – I Believe in Me
10 – Sunday Black
11 – A Child is Missing
12 – As the Day Rottens
13 – Case of the Late Pig
14 – Reversed
15 – Submit
16 – Purity of Sadness
Koncertarrangør
Fotograf
Henrik Reerslev
Karakter
4

Illdisposed er aktuelle med deres nye skive 'There Is Light (But It's Not for Me)', og det er klart bandets svageste udspil nogensinde. Mildt sagt en "mawer" omgang metal, som man vist siger det i hjembyen Århus. Men denne lørdag aften fungerede de nye sange ganske overraskende glimrende.

Fra start til slut leverede Bo Summer og de andre rødder en træfsikker bombning af hørelsen. Det var Illdisposed som man kender dem, en underholdende og uhøjtidelig omgang jysk metal, ja, man kan vel efterhånden godt kalde Bo Summer for dansk metals svar på Niels Hausgaard!

Kultnumre fra bagkataloget

Man fornemmer på ingen måde at bandet i år har 20 års jubilæum, entusiasmen og spilleglæden fejlede bestemt intet denne aften.  Der var specielt smæk på sange som 'Weak Is Your God' og 'Dark'. Sætlisten bød på numre fra de fleste skiver og det i forvejen ret så fordrukne publikums promille steg da også et par procent til oldschool kultnumre som 'Purity of Sadness' og 'Submit'.

Der blev bundet bajere og headbanget i stor stil, og det er dét Illdisposed kan, selv den tørreste stodder bliver revet med, og har tømmermænd og ømme nakkemuskler til langt ind i næste uge. Og hvis leveren kan tåle det, ja så tager vi gerne 20 år mere!