Devilution - webmagasin om hård rock og heavy metal

Lokal sejr til Mnemic

Updated
Lokal sejr til Mnemic
Lokal sejr til Mnemic
Lokal sejr til Mnemic
Lokal sejr til Mnemic
Lokal sejr til Mnemic

Mnemic gør sig klar til international bevågenhed ved at geare op på hjemmebanen.

Kunstner
Dato
07-11-2009
Koncertarrangør
Fotograf
Jacob Dinesen
Karakter
4

Mnemic er fra Aalborg. I hvert fald når de spiller på Aalborg Metal Festival. I tågerne fra iskolde Jägermeister-shots skulle Mnemic agere sidste og største nationale indslag på dette års udgave af festivalen, førend de sidste internationale kanoner skulle skydes af lørdag aften og nat. Som præludium til The Haunted og Satyricon leverede Mnemic varen.

Deres franske forsanger var så meget ovenpå, at der var tid til at afprøve nogle få danske gloser imellem sangene, og baseret på publikums reaktion herpå, omend overbærende naturligvis, så var det et godt og sikkert trick som altid går rent hjem. Bakket op af en ganske respektabel indsats under selve numrene, så blev det kun desto mere accepteret at fyre den slags lir af.

Mirceas syvstrengede guitar blev flået og håret straffet i den time Mnemic spillede, og materiale fra 'Mechanical' og 'Audio' bar dem sikkert igennem showet, med drops fra 'Passenger'. En fin blanding fra de tre skiver, og derfor en godkendt indsats.

Det hele blev dog, for mit vedkommende, lidt martret af, at jeg går og venter på den nye skive. Det er som stilhed før stormen, og alligevel formåede de at hive den hjem uden slinger i valsen. Det er svært at argumentere mod 'Deathbox', så jeg lader være og glæder mig bare til den nye skive kommer, og sætter flueben ved en godkendt indsats i Aalborg denne lørdag aften.