Devilution - webmagasin om hård rock og heavy metal

RMF'22: Privatfest med livemusik

Updated
_XJD3533
_XTD3498
_XJD3534
_XTD3495

Clients gav smæk for skillingen og spillede som for fulde huse.

Kunstner
Spillested
Dato
01-04-2022
Fotograf
Jacob Dinesen
Forfatter
Karakter
3

Deres udsendte medarbejder havde forregnet sig både med overtøj, afstand og kuldeindeks, hvorfor Clients, som i forvejen var på ønskesedlen, var det mest fornuftige valg, set i lyset af undertegnedes trang til ikke at fryse fingrene af på udebane. Uheldigvis for Clients, har jeg indtrykket af, at mange af dem, der på det tidspunkt var på et af de to andre spillesteder, gjorde sig de samme tanker, og simpelthen blev hvor de var: indenfor i varmen.

Der var nemlig overordentlig god plads til at svinge med armene, håret eller hvad der ellers sømmer sig at kaste med til en metalkoncert. Det skulle vise sig at være et gennemgående tema for hele weekenden; den rigelige plads. Bandet selv lod sig dog ikke mærke med de fritgående fans, og spillede som var det for et udsolgt Royal Arena. Forsanger Nick Demant havde rig mulighed for at mingelere med de fremmødte, og gentagne gange forlod han scenen for at overlevere en personlig hilsen til gæsterne, der kvitterede med verdens mindste moshpit. Koncerten bar mere præg af privatfest med live musik, men slap gennem nåleøjet ved at være lige dele intens og afslappet.

Det er et band der bør opleves på en mindre scene, men som også fortjener et større publikum. Det ville dog have vanskeliggjort forsangerens exit fra scenen, men omvendt havde moshpitten været mere effektiv, i stedet for at ligne optakten til et slagsmål i skolegården.