Devilution - webmagasin om hård rock og heavy metal

Sublim koncert med Behemoth

Populær
Updated
Sublim koncert med Behemoth
Sublim koncert med Behemoth
Sublim koncert med Behemoth
Sublim koncert med Behemoth
Sublim koncert med Behemoth
Sublim koncert med Behemoth

Ligesom opvarmningen, så var hovednavnet Behemoth i topform og leverede en fantastisk præstation.

Kunstner
Spillested
Dato
20-11-2009
Trackliste
Ov Fire and the Void
Demigod
Shemhamforash
Conquer All
LAM
As Above So Below
Slaves Shall Serve
At the Left Hand ov God
Drum solo
Alas, Lord Is Upon Me
Decade of Therion
Chant for Eschaton
Lucifer
Fotograf
Kent Kirkegaard Jensen
Karakter
5

Polske Behemoth med navnkundige Nergal i front skuffede ikke denne aften på Voxhall i Århus. De har i mange år (for nogen uforståeligt) stået i skyggen af deres landsmænd Vader, men specielt med de seneste 2 albums 'The Apostacy' (2007) og 'The Evangelion' (2009) har de spillet sig ind i den absolutte verdens elite for ekstrem-tråd.

Man er klar over at hovednavnet er på scenen når der bliver mønstret er voldsom sejt set-up med de ondeste mikrofon stativer. Nergal havde en fantastisk dialog kørende med de fremmødte og forstod at blande det mørke, teatralske med en portion humor og spilleglæde. En omgang roser til de andre bands, der havde varmet op samt et veloplagt publikum blev det også til fra Behemoth.

Der var fuldt skrald på hele vejen og de spillede et fejlfrit sæt hvor højdepunkterne for undertegnede var 'Demigod', 'Slaves Shall Serve' og Lucifer. I løbet af sidstnævnte, som er et meget sløvt, tungt og fandens (!) ondt nummer, var de badet i et blodrødt scenelys og Nergal spyede med blod til stor fryd for de mest hardcore tilhængere. Et lidt pudsigt valg at slutte med lige netop dette nummer, da det på en måde gearede folk lidt ned, men samtidig utrolig rammende og effektivt. Sådan, Behemoth. Årets show!

Læs anmeldelse af opvarmningsbandet Devildriver HER!