Devilution - webmagasin om hård rock og heavy metal

W:O:A 2010: Spændende sideprojekt

Populær
Updated
W:O:A 2010: Spændende sideprojekt
W:O:A 2010: Spændende sideprojekt
W:O:A 2010: Spændende sideprojekt
W:O:A 2010: Spændende sideprojekt
W:O:A 2010: Spændende sideprojekt

At se Lock Up live er i sig selv en bedrift. Og på Wacken 2010 gjorde de en ganske god figur.

Kunstner
Dato
07-08-2010
Fotograf
Jacob Dinesen
Karakter
3

Shane Emburys (Napalm Death) projekt med at samle nogle musikere fra andre store bands og jamme lidt har udviklet sig. Først var der de to plader, og sidenhen har man kunnet lokke dem ud på de skrå brædder.

Inkarnationen med Tomas Lindberg (ex-At The Gates og meget mere) i front, Shane på bas, Nick Barker (ex-Dimmu Borgir, Cradle of Filth, Brujeria m.fl.) på trommer og en sessionguitarist gjorde det ret godt på Black Stage. Tomba spurgte jævnligt om publikum var klar til en hurtig sang, og så fyrede de bl.a. 'Castrate The Wreckage' af, der live varer omkring et minut. Værsgo!

Når man tænker på navnene overraskede det mig dog, at der var så få fremmødte. I forhold til så mange andre bands, så spillede de ikke for ret mange. Men så kan man med et glimt i øjet tage lidt gas på sig selv, og Tomba dedikerede 'Violent Reprisal' til Shanes øjenbryn. Der blev også kippet med hatten til Unleashed da de spillede 'After Life in Purgatory', og så fortsatte grindfesten ellers der ud af med 'Slaughtereous Ways', 'Retrogression', 'The Dreams Are Sacrificed', 'Leech Eclipse' og en afsluttende dedikation til kvinderne i form af 'Horns of Venus'.

Lock Up er et sjovt sideprojekt, og med den erfarne Tomas Lindberg som mikrofonholder og publikumsindpisker er der garanteret god underholdning. Det fik vi også, samt bandets bedste sange leveret utrolig hurtigt og med godt teknisk samspil. Men nok mere sjovt pga. begivenheden og bandmedlemmerne end så meget andet.