WOA'12: Gensyns-massakre

WOA'12: Gensyns-massakre

Massacre er på vej tilbage med 7"-udgivelse og gav en smagsprøve på både det og de gode gamle på Wacken.

Kunstner
Dato
04-08-2012
Trackliste
Chamber of Ages
Biohazard
Defeat Remains
Succumb to Rapture
Dawn of Eternity
Succubus
Back from Beyond
Mutilation (Death cover)

Koncertarrangør
Fotograf
C.V.
Karakter
3

De amerikanske dødsmetallere i Massacre er nok bedst kendt for debutalbummet 'From Beyond', hvor alle medlemmerne på albummet havde været med i Death. Siden fulgte en ep og endnu et fuldlængde-album. Gennem tiden har der været flere opløsninger og genforeninger som her senest i 2011, hvilket førte bandet til Wacken.

En 7"-single er på vej, og den fik vi skam også noget lyd fra live. Det var oldschool dødsmetal i en massiv lyd, der dog ikke levnede så meget plads til detaljerne, hvorved det blev lidt ensformigt i længden. Vokalen fra den nye forsanger Ed Webb var ikke så varieret, men var tilgengæld dejligt dyb. Performance-mæssigt gjorde han dog ikke meget andet end at headbange, da han nærmest var statisk på scenen ellers.

Og det var han ikke ene om. Faktisk var det kun bassisten som fik gået lidt frem og tilbage, og det var egentlig kun fordi remmen på bassen blev ved med at falde af, så han måtte gå om bagved for at rode med lidt gaffer-tape. En løsning som holdt ganske kort tid ad gangen.

Det betød at der indimellem manglede bas i 20-30 sekunder i nogle af sangene. Ikke altødelæggende, men stadig ret ærgerligt, især når der nu kun var en guitarist på scenen.

Massacre var en oplevelse pga. historien bag og dets betydning på scenen omkring 1990. Der er så mange fede dødsmetal-bands i dag, så det er nok tvivlsomt, om bandet vokser sig enormt store i kølvandet på de kommende udgivelser (en 7"-vinyl som nævnt, og så et album til september via Century Media). Men nu får vi se.

Hør bandet fra dets Wacken-koncert her: