Devilution - webmagasin om hård rock og heavy metal

Polske Vader klar med ny plade

Populær
Updated
Vader The Beast

Kent ikke helt overbevist af Vader

Kunstner
Titel
"The Beast"
Distributør
Karakter
2

De evigt produktive polakker, der i starten af 90’erne blev grinet ad som det første dødsmetal band fra bag jerntæppet, er i dag et etableret band, der nu spytter deres niende fuldlængde studiealbum på gaden. ”The Beast” rammer os nu, og i Europa endda i en specialversion med en 30 min. bonus-DVD hvor man ser bandet indspille dette album, samt nogle videoklip.

Alt sammen en fryd for en ægte Vader fan, og dem er der efterhånden mange af. Faktisk var det netop Vader der åbnede for Metallica, da de i foråret spillede i Polen få dage efter de havde været i Parken. Vader spiller stadig old school death-metal som de lærte det tilbage i slutningen af 80'erne, da bandet startede. Den stil er dog efterhånden ved at være noget tyndslidt, og man mærker desværre også at der er lidt metervare over denne udgivelse. Bæstet forsøger i ny og næ at overbevise sig om at der er gode momenter på skiven, men desværre lykkes det ikke helt.

Vader er utvivlsomt stadig Polens største sællert indenfor metal musik, men ”The Beast” er kun for samlere og fans af Vaders musik. Her kunne der godt være kælet lidt mere for detaljerne, og skrevet nogle sange med nogle gode melodier. De mangler desværre.