Devilution - webmagasin om hård rock og heavy metal

Saxon - ”The Inner Sanctum”

Populær
Updated
Kedeligt klichérytteri fra Saxon. Samtidig med at Black Sabbath præsenterede Dio i stalden, begyndte disse NWOBHM bannerførere for første gang at røre på sig. Det var navnlig i første halvdel af 80erne, at Saxon havde deres storhedstid, som modsat Iron Maidens ikke blev (næsten) evindelig.

Som liveact har Saxon dog vist sig ualmindeligt forrygende på de seneste par turnerer, og det er da også her, at de flittigt turnerende metalveteraner allerbedst har formået at forsvare deres mangeårige navn og rygte.

Det kniber til gengæld mere med det forrygende og med innovationen, når de gamle heavydrenge er i studiet. Der er dømt klichérytteri i fuld galop på dette nye studie album, "The Inner Sanctum", både hvad angår titler og tråd. Produktionen er ganske stærk, men der er gennemgående for meget tomgang i kompositionerne, og de skal altså være i top, når vi taler 100 % traditionel heavy metal.

Er der så slet ikke nogle ordentlige, nye numre til den kommende turné-sætliste? Jovist, der er da en pæn portion charmerende headbangerappeal og ganske god energi i "Need For Speed" og "Let Me Feel Your Power", der følger lige i rap efter det lidt gumpetunge åbningsnummer "State of Grace".

Kunstner
Titel
The Inner Sanctum
Label
Distributør
Karakter
2