Ugens Monsterdrøn

Ugens Monsterdrøn
Ikke decideret banerydende, men Sanctitys "Road to Bloodshed" er sgu' et monsterdrøn af et debutalbum. Dette er et monster af et debutalbum, ikke decideret banebrydende, men bare stærkt, solidt og vedkommende.

Sanctity er Roadrunners seneste håb. Bandet gør det i thras hmetal, og skiven er det album, som Trivium skulle have udgivet, da de ville lege Metallica thrash for nylig. Og sjovt nok er det Matt Heafy fra Trivium, der har anbefalet bandet til Roadrunner. Forståeligt.

Produktionen har Jason Suecof stået for, mens Colin Richardson har ordnet mixet. En tung, fyldig lyd, faktisk noget af det bedste i en tid, hvor produktioner ellers ofte bare er gode, men enslydende. Det giver den tunge thrash gode vilkår og frontmand Jared MacEacherns vokal træder kraftigt igennem. Han har den fede stemme. En slags Hetfield (Metallica) mixet med Chuck Billy (Testament) tilsat en smule neandertalbrøl á la Jan Chris (Gorefest).

Ikke nok med at brølene er fede, så er der lige en masse vokaldetaljer indimellem. Som for eksempel den mere rene vokal og de velplacerede skrig, der har paralleller til Rob Halford.

De her drenge kommer til at gå langt. En mere helstøbt debut skal man lede længe efter.

Kunstner
Titel
Road to Bloodshed
Distributør
Genre
Karakter
4