Devilution - webmagasin om hård rock og heavy metal

De har nok hørt om Slayer

Populær
Updated
Thrash - og ikke på den nye måde Skiven her er både en anmelders drøm og ulykke. Det er rart at genren er let genkendelig, for det er slet og ret old school thrash metal, til gengæld er originaliteten dermed svær at spore. De fire amerikanske herrer har tydeligvis Slayer som forbillede. Vokalen her er dog mere rå, på vej over i dødsmetal-spektret. Der leveres tonstunge, hurtige riff, perfekt til headbanging, og prioriterer man hurtighed og brutalitet i et tight opkog, går man ikke galt i byen med "One".

Pladen synes desværre lidt indelukket. Skrigende soli og man savner en mere varieret vokal, som f.eks. førnævnte Slayer og The Haunted har. Der er skam mange fills og soli, men de ligger for dybt og vokalen er enslydende albummet igennem. Råbekoret i ”Matador” løfter denne sang en del, og en håndfuld kor kunne fint kunne spredes over mere af pladen.

Undertegnedes favorit er ”Perfection And the Infection”, der rykker svinetungt. Alle sange har dog noget at byde på og disse amerikanere kan bryste sig med en flot debutskive, mens de kan tænke over at få indarbejdet særegne kendetegn i fremtiden. Så vil det for alvor blive rigtig fedt.

Kunstner
Titel
One
Distributør
Genre
Karakter
3