Devilution - webmagasin om hård rock og heavy metal

Endnu et skud på stammen

Populær
Updated
Endnu et skud på stammen
Disturbeds seneste album er ganske stærkt, og passer fint sammen med bagkataloget. Chicagos Disturbed er et band som mange elsker at hade. Muligvis fordi det er en slags nu metal-band (alle ved, hvor kikset gårsdagens modegenrer er), måske hader man bandet fordi dets musik er lidt for stram og steril til helt at være rock'n'roll.

Hadet er dog uretfærdigt i mine ører, for Disturbed har faktisk lavet nogle rigtig gode numre, som både balancerer det melodiske med det hårde. Noget, som mange melodiskriver-wannabees (Læs: metalcorebands) kunne lære lidt af.

På seneste udspil, "Indestructible" fortsætter hvor kvartetten, hvor de slap sidst, og der er overordnet set ikke noget nyt at komme efter. Dog har bandet strammet sig lidt an hvad angår riffs'ene, som er friskere, end de har været længe. Faktisk skal man tilbage til braget af en debut "The Sickness" for at finde noget bedre.

Disturbed mener selv, at det er bandets mørkeste udgivelse til dato, hvilket nok er at gå for vidt. Til det, er "Indestructible" for poleret, men kan man godt lide lidt stramhed i lyden og lidt poppethed i måden numrene er skruet sammen på, er dette album bestemt anbefalelsesværdigt.

Kunstner
Titel
Indestructible
Dato
02-06-2008
Forfatter
Karakter
3