Devilution - webmagasin om hård rock og heavy metal

En brøler…

Populær
Updated
7BBF9495

Hverken raprock pionerne Downset eller deres supportband Maroon leverede varen, live på Loppen i tirsdags.

Kunstner
Spillested
Dato
05-02-2005
Karakter
2

Hverken raprock pionerne Downset eller deres supportband Maroon leverede varen, live på Loppen i tirsdags. På en aften hvor vi godt nok var langt fra Silvan Byggemarked og hvor der trods alt blev leveret solidt håndværk mindede det hele alligevel lidt for meget om en grim lille behåret brøler.

Maroon lagde ud med at et godt forsøg på at give den gaaaas, og fik endda stablet en circlepit på benene. Men da folk efter 30 sekunder opdagede at deres pit mest af alt mindede om en dans om juletræet på de gamles hjem, blev den hurtigt opløst.


Maroon gjorde det klart for alle, at det 6-tal Mathias Nielsen gav dem for deres nye skive "Antagonist" (i #87) er helt fortjent, og at deres fantasiløse og kedelige numre ikke hæver sig spor live.

Downset (bill.) havde et væsentligt større og bedre bagkatalog at tage af, og fik også tæsket sig igennem flere gode numre fra deres fire albums, hvor især ”Forever” fra deres nyeste plade fik folk op at ringe, men allerede halvvejs i sættet var det tydeligt at det eneste de reelt havde at byde på var politisk rap anno 1992 med de samme trætte halvtunge riffs over hver sang. Selvom man har lagt grundstenene til genren, er det nødvendigt at forny sig bare lidt, og det viste Downset ingen tegn på at de evnede live.

Alt for meget snak om props og respekt, alt for meget hiphop, alt for lidt ROCK!