Devilution - webmagasin om hård rock og heavy metal

Jetlagpræget præmiere

Populær
Updated
Jetlagpræget præmiere
En uoplagt udgave af Stone Sour gæstede Pumpehuset, men god support fra bandets fans og danske Mugshot. Danske Mugshot varmede op for Stonesour og gjorde en ganske god figur – i hvert fald hvis man er til industrialinspireret metal. Riffene i numrene har i hvert fald en loopagtig monotoni, som i forbindelse med Kim Ørneborgs superdistortede vokal gør dem ganske stemningsfulde; hvis altså mekanisering og fremmedgørelse er en "stemning"!?

Træt band, friske fans[/b]

Koncerten i Pumpehuset var åbningen på Stone Sours verdensturné. Bandet er jo frontmanden Corey Taylors sideprojekt, som er mere melodiøst og afdæmpet end Slipknot, selvom det dog stadig kan kaldes metal.

Corey forklarede publikum, at de var landet dagen før, så hvis de var lidt trætte var det på grund af jetlag. Og en søvning omgang blev det da også, selvom den nyplyssede og nyslankede frontmand (bill.), bestemt havde karismaen og rutinen til at hive et eller andet hjem.

Stemningen var da også rigtig god, hvilket skyldes at Stone Sours mange dedikerede fans. Lyden var derimod sjældent styg i forhold til Pumpehusets standard, og efter at bandet havde leveret noget habil metal og gik over til at spille nogle stille numre, blev det for stillestående, fordi de stille numre ikke blev leveret med tilstrækkelig indføling til at holde intensiteten.

Havde det ikke været for publikum kunne koncerten nemt være faldet til jorden, men da det lidt sløve spilleri jo nok skyldes træthed, må man må håbe, at bandet har fået hvilet ud til det igen sætter kursen mod Danmark.

Kunstner
Titel
Stone Sour + Mugshot i Pumpehuset, Kbh. søndag den 11. februar 2007
Spillested
Dato
11-02-2007
Forfatter
Karakter
3