F5 - ”A Drug for All Seasons”

Nyt album med F5 Siden hystaden Dave Mustaine fyrede Dave Ellefson fra Megadeth, har der været stille omkring Ellefson, men nu er han så tilbage med nu-metal projektet F5. Og lad det være sagt med det samme: Det her er lysår fra Megadeth, og disse band minder på ingen måde om hinanden.

Det har taget to år at lave ”A Drug for All Seasons”, og resultatet er på ingen måde interessant. Det fremgår ikke om Ellefson har været med til at lave musikken, men han har ingen undskyldning for at bakke op om dette projekt, uanset om han har været med til at skrive sangene eller ej! Man mister i hvert fald medlidenheden med manden - der i lang tid havde sin faste plads under Mustaine’s tøffel - når han udgiver sådan en uinspireret omgang som det her.

Der er intet galt med de musikalske evner og forsanger Dale Steele synger udmærket, men hold op, hvor er det dog kedeligt og hørt utroligt mange gange før, det her! Det er fair nok, at Ellefson ikke vil lave et "Megadeth nummer 2", men kunne han dog ikke have valgt en anden løsning end at lave et nu-metal nummer 5842?

Det lykkedes dog et par steder for bandet at sammensætte de forudsigelige riffs med udmærkede melodiøse omkvæd, fx i titelnummeret og åbneren ”Faded”, men det er meget sigende, at man er træt af den korte plade (36 minutter) allerede når man er halvvejs igennem. Ellefson leverer her en fælt skuffende metervare, som næppe får ham indskrevet i rock’n’roll’s hall of fame…

Kunstner
Titel
A Drug for All Seasons
Distributør
Karakter
2