Devilution - webmagasin om hård rock og heavy metal

90'er grind og teknisk død

Populær
Updated
90'er grind og teknisk død
Morten Vejlstrup er overvejende begejstret for californiske Impaled og til dels svensk/græske Nightrage. Impaled – ”Death After Life” (Century Media/Target)

Dette kunne have været et sejt soundtrack til "Reanimator" filmene, da californiske Impaled inkluderer flere små filmiske samples, der gør, at man lever sig ind i lyrikken! 90’er death/grind metalagtigt? Absolut! Sygeligt? Uden tvivl! Fans af Carcass vil så sandelig ikke blive skuffede, da "Death After Life" ligger tæt opad førnævntes geniale "Necroticism". Den uundgåelige sammenligning med Carcass slutter dog ikke her, da Impaled (som Carcass på "Heartwork") har en syndflod af veldrejede melodier lagt ind i det brutale dødsunivers, som skiven i alt sin enkelthed er.

For et album af sin genre er produktionen forbløffende god, og alle elementerne kommer klart igennem. Teknisk er der ikke noget at udsætte på drengene, og jeg vil endda strække mig til at sige, at de faktisk har gjort et suverænt stykke arbejde med at komponere numrene og finde en sund balance mellem harmonierne/melodierne og den brutale aggression. Et kvalitetsalbum imellem utallige standard udgivelser, og det skranter ikke på (sygelige) originale indfald og sammensætninger.

Karakter: 10

- Morten Vejlstrup

Kunstner
Titel
”Death After Life”
Distributør
Karakter
4