Devilution - webmagasin om hård rock og heavy metal

Bedstefars grindband

Populær
Updated
Bedstefars grindband
Den 63-årige patolog, bassist & sanger Dr. Guy Radcliffe laver grindcore á la gammelt Carcass! Til alle som tror at ”bedsteforældre musik” er Gustav Winckler og Eva Madsen, så tro om igen! 63-årige Dr. Guy Radcliffe, som håndterer bas/vokal, er noget er det mest brutale der er hørt og set siden Jeff Walker fra navnkyndige Carcass. Sammenligningen med de engelske grindcoreguder er dog heller ikke tilfældigt, da The Country Medical Examiners (TCME) oprindelig startede som et Carcass tributeband.

Ganske vist slår de ikke Carcass i musikalsk hårdhed, men de tre (gamle) gutter, som alle er praktiserende patologer (!!), sætter en ny sygeligt bizar standard for det lyriske univers. Det er perverst, frastødende og sindsforvirrende, men på samme måde voldsomt tiltrækkende og fascinerede. Produktionen lyder meget typisk 90’er death/grindcore, dvs. rå og upoleret, og sammen med coveret og førnævnte lyrik går ”Oludous Operettas” op i en højere enhed.

Advarsel: Du vil aldrig igen kunne se på dine bedsteforældre på samme uskyldige vis efter at have hørt ”Oludous Operettas”!

Titel
”Olidous Operettas”
Distributør
Karakter
3