Hårdkogt og konservativt

Hårdkogt og konservativt
På deres nye album "Warrriors" holder legenderne Agnostic Front sig loyalt til deres faste hardcorestil. Agnostic Front er et tudsegammelt New York hardcore band, og det har holdt sig til dets "gamle kanoner" (for bogstaveligt at oversætte et engelsk udtryk) på det seneste udspil ”Warriors”.

"Warriors" er helt tro overfor genren. Det er brutal hardcore, der kører derudad med råbe-med-kor og hvad har vi. Den lidt allikeagtige vokal (muligvis skal man være lidt af en bonderøv for at vide, hvordan sådan et kræ lyder) fra Roger Miret falder ikke lige i min smag, men han får da leveret den aggression, der skal til. Hans lillebror Freddy Cricien, som man kender fra Madball, har produceret albummet, og det har han gjort godt, for den er dejlig rå og klar i lyden.

Ellers er der ikke rigtig noget, der stikker ud på denne udgivelse – hverken for det gode eller det dårlige. Godkendt hardcore, men så er der heller ikke mere at sige, for den tager for få chancer, og derfor er der ikke meget nyt at komme efter.

Titel
Warriors
Dato
06-11-2007
Distributør
Forfatter
Karakter
3