Devilution - webmagasin om hård rock og heavy metal

Akut søsyge

Populær
Updated
Akut søsyge

Swashbuckles thrash-metal i piratklæder er nærmere en gummibåd end en stolt 4-mastet skonnert.

Kunstner
Titel
Crime Always Pays
Distributør
Genre
Trackliste
01. Slowly Wept the Sea
02. We Are the Storm
03. This Round's on YOU!
04. Powder Keg
05. Where Victory Is Penned
06. Of Hooks and Hornswogglers
07. A Time of Wooden Ships & Iron Men
08. Crime Always Pays
09. Raw Doggin' at the Raw Bar
10. The Gallows Pole Dancer
11. Legacy's Allure
12. At the Bottom of a Glass
13. To Steal a Life
14. You Bring the Cannon, We'll Bring the Balls
15. Surf-N-Turf (For Piratical Girth)
16. Rope's End
Karakter
3

Hvis du hører til den (forhåbentligt meget lille) gruppe af mennesker, der ærgrer sig bittert over, at det var Sebastian og ikke Slayer, der lavede 'Skatteøen', eller fanger dig selv i at tænke: "den her scene kunne sgu godt lige bruge lidt blastbeat", når du ser 'Pirates of the Caribbean', så skal du vide, at der eksisterer et band kun for dig og dine (lidelses)fæller. Navnet er Swashbuckle, og på deres tredje skive blander trioen igen masser af beskøjter, træben og skørbug i deres cocktail af hardcore, thrash- og death-metal.

Rent musikalsk kommer de mest rendyrkede sømandsvise-tendenser via små intermezzoer spredt ud over albummet, hvor galloperende riffs, dobbelt stortromme og growl skiftes ud med akustiske guitarer, violiner og følsomme melodier. På numre som ’Where Victory Is Penned’ og ’At the Bottom of Glass’ forsøger Swashbuckle sig dog også med at inkorporere de mere melodiske vise-elementer i deres metalnumre – lidt a la piratmetallens andet store navn, skotske Alestorm – hvilket klart gør deres idé lidt mere substantiel og interessant.

Men selvom Swashbuckle et godt stykke hen ad vejen er ganske god underholdning, så er det også meget tydeligt, at der under deres sørøver-fernis gemmer sig et rimeligt gennemsnitligt metal-band, som højst sandsynligt aldrig var nået langt ud over New Jerseys klubscene, hvis de ikke havde fået den lyse idé at tage frynseskjorter og trekantede hatte på og synge om rom og kølhaling.

Menu