Bedst med det bedste

Populær
Bedst med det bedste

Deathstars læner sig meget op ad større navne, men grundet evner for at levere det enkle og fængende er en opsamling med de største hits et fint bekendtskab

Kunstner
Titel
The Greatest Hits on Earth
Trackliste
1. Death Is Wasted On The Dead (previously unreleased)
2. METAL (previously unreleased)
3. Death Dies Hard
4. Blitzkrieg
5. Motherzone
6. Synthetic Generation
7. Tongues
8. Blood Stains Blondes
9. Cyanide
10. New Dead Nation
11. The Mark Of The Gun
12. Chertograd
13. Semi-Automatic
14. Syndrome
15. Play God
16. Opium
Forfatter
Karakter
4

Efter tre studiealbums har det svenske glamindustrialband Deathstars fundet tiden inde til en greatest hits opsamling, og som titlen antyder, er der i bandets egen opfattelse tale om ganske vigtige numre.

Dødsstjernerne, der eftersigende nåede at have navnet i nogle uger, før de opdagede Star Wars-sammenfaldet, kan beskrives som en slags Rammstein-light, men også med både lyd og udklædning til fælles med Marilyn Manson. Indlysende nok uden at være original i samme kaliber som begge omtalte.

Mindre kan selvfølgelig også gøre det, og nabolandets lille ensemble må sige at have et vist øre for at fremtrylle de der fede, svingende omkvæd, som igen føromtalte navne også kan. Dog i mere poppede versioner, understøttet store keyboardflader, og lige tilpas råt til, at det kan kaldes metal, selvom det er vendt mod lidt større lytterskarer.


Sans for at få opmærksomhed

På en opsamling som denne er der således også kun plads til de absolut skarpeste numre, og det bevidnes, at Deathstars har lavet en del af slags. Det nye nummer ’Dead is Wasted on the Dead’ er fandenivoldsk opmærksomhedskrævende, og det samme kan man sige om ’ Play God’ -for ikke at tale om ’Mark of the Gun’, som i særklasse insisterer på at rive fat i ørerne og vil synges med på.

Man kan dog også fornemme, at Deathstars måske kan blive en lidt ensformig oplevelse grundet den monotone vokal og manglen på stemnings- og temposkift – her kommer opsamlinger selvfølgelig anderledes til sin ret, og er i dette tilfælde det rigtige sted at starte for ikke-kendere.