Det er en tysker! ...Teil Fünf

Populær
Det er en tysker! ...Teil Fünf


Finsterforst spiller folk metal, der kunne være underlægningsmusik til en eventyrfilm.

Kunstner
Titel
Rastlos
Distributør
Trackliste
01. Nichts Als Asche
02. Fremd
03. Am Scheideweg
04. Stirbt Zuletzt
05. Ein Lichtschein
06. Rast
07. Flammenrausch
Karakter
4

Finsterforst skulle ifølge google betyde ’sort skov’, hvilket passer perfekt med at bandet stammer fra Schwarzwald i Tyskland. Bandet spiller en omgang folk metal, hvor de blander de atmosfæriske melodier med black metal-guitarriffs og en blanding af growlende vokal, ren sang og mandskor.

De folkloristiske indslag består for det meste af harmonika, men der optræder også noget, som kunne lyde som en obo hist og her. Folkstemningen understeges af de melodiøse korsektioner, som har karakter af tyske lieder.

Alle sangene fremføres på tysk. Med forsangeren Oliver Berlins vokal, der hele tiden ligger på kanten mellem dyb sang og vokal, kan man ikke lade være med at tænke på Rammstein, selvom musikken er helt anderledes.

Musikken er meget stemningsfuld og virker på en eller anden måde meget inspireret af naturen med de lange og harmoniske, men stadig tunge og ofte hurtige passager, der gentages og gentages. Man kan næsten se den store skov med hobbitter, trolde og elverfolk for sit indre øje, når man lytter til Finsterforst.