Doro holder stadig jubilæum

Populær
Doro holder stadig jubilæum

Doro Pesch har 30-årsjubilæum som sanger – eller måske var det sidste år. Under alle omstændigheder udgives hendes seneste album ’Raise Your Fist’ fra 2012 nu i en ny version, der indeholder en bonus-cd med titlen ’Powerful Passionate Favorites’.

Kunstner
Titel
Powerful Passionate Favorites
Distributør
Trackliste
1. It Still Hurts
2. Léve Ton Poing Vers Le Ciel (Raise Your Fist - French version)
3. Babe I'm Gonna Leave You (Led Zeppelin cover)
4. Nutbush City Limits (Tina Turner cover)
5. Only You (Kiss cover)
6. Egypt (The Chains Are On) (Dio cover)
7. Nothing Else Matters (Metallica cover)
8. Warfare
9. Nyc Blues
Karakter
2

Devilution har allerede anmeldt ’Raise Your Fist’, da albummet udkom i slutningen af 2012. Vi vil derfor nu alene koncentrere os om den bonus-cd, der medfølger genudgivelsen af ’Raise Your Fist’.

Bonusalbummet læger ud med et nyt mix af sangen ’It Still Hurts’ hvor Doro synger duet med Lemmy. Sangen var også med på den oprindelige udgave af ’Raise Your Fist’ og bringer således ikke meget nyt med sig. Det vækker dog til eftertanke, hvor meget Lemmy lyder som en plaget mand på vokalen, når man tænker på de helbredsproblemer og deraf mange koncertaflysninger, der har været det seneste år.

Åbningsnummeret følges op af titelsangen ’Raise Your Fist’ sunget på fransk. Det er da sjovt nok, men ikke specielt uundværligt.

Lidt bedre bliver det dog med næste sang, hvor Doro kaster sig over Led Zeppelin-klassikeren ’Babe I’m Gonna Leave You’. Det er i sig selv en fantastisk sang, men derfor kan den jo godt ødelægges i ukyndige hænder og stemmelæber. Det synes jeg ikke sker i Doros tilfælde. Tværtimod er der her tale om dette bonusalbums højdepunkt.

Herefter skal vi så igennem fire ganske uinteressante coverversioner i form af Ike og Tina Turners ’Nutbush City Limits’, Kiss-sangen ’Only You’, Dios ’Egypt (The Chains Are On)’ som også er inkluderet på det nye Dio-hyldestalbum, som vi anmeldte for et par uger siden, og endelig Metallicas ’Nothing Else Matters’.

Afslutningsvis præsenteres vi så for to ikke tidligere udgivne Doro-sange. Den første er ’Warfare’, der ifølge planen skal indgå i den kommende film ’Anuk II’. Der er tale om en uptempo, traditionel metalsang, der vil please en del, men som ikke er nyskabende eller specielt fremragende.

Allersidst er der så ’NYC Blues’, hvor Doro forsøger at matche vores egen Annisette i et bluesnummer, der delvist er skæmmet af en eller anden syntetisk keyboard/computer-instrumentalisering. Det er ikke godt.

Slutresultatet må være, at Doro aldrig rigtig falder helt igennem. Men denne bonusudgivelse kan sagtens overgås til Doros 40årsjubilæumsudgivelse.