Devilution - webmagasin om hård rock og heavy metal

Ild, drager og sværd er alt

Populær
Updated
Eternal Champion

Eternal Champions anden udgivelse er et studie i det perfekte match mellem albumcover og musik, så derfor elsker vi begge dele.

Titel
Ravening Iron
Dato
06-11-2020
Trackliste
1. A Face in the Glare
2. Ravening Iron
3. Skullseeker
4. War at the Edge of the End
5. Coward's Keep
6. Worms of the Earth
7. The Godblade
8. Banners of Arhai
Forfatter
Karakter
5

Coveret til Eternal Champions ‘Ravening Iron’ er et fuldstændigt perfekt albumcover til lige præcis dette album, og sådan er det!

Der er en drage – det ultimative fabeldyr! Den spyer ild, som Eternal Champion kaster om sig med flammende riffs, der skal spilles på kanten af bjerghulen, mens man bevogter guldet, der trues af griske dværge. Og hellere antænde en angriber for meget end én for lidt, så derfor brændes riffsene af i lange kaskader.

Der er kranier bag tronen, fordi Eternal Champion nedlægger alt på deres vej i et råt powermetallisk ridt, hvor de tør være episke nok til at udstille deres slagne fjender, men stadig bevarer råheden ved også at pille huden af kraniet efter, at de har kogt dem i et tungt og boblende midttempo-drive.

Der er to smukke kvinder, som er svulmende vulgære og fuldstændigt urealistik veldrejede efter idealerne fra en anden tidsalder. For Eternal Champion hører ikke til i dag, og det ved de godt, og derfor er de helt ligeglade og udstiller endda deres egen utidighed. På den anden side ved os andre til gengæld godt, at alle kranierne tilhører Frank Jensen-mænd, som har fået deres fortjente dragedød ved de slikkende flammer.

Og så er der airbrush-stilen. Den skinnende varme computer-afvisende stil, der får guitaren til at lyde af tohåndssværd og hvinende soloer, og som gør vokalen rå og skinger, og ikke mindst uforfalsket. Ingen falske slanger og digitaliserede effekter i Eternal Champions univers. Et perfekt cover til et perfekt album.