Forventningerne intakt

Forventningerne intakt

Massacre udgav kort før bandets show på Wacken en lille 7"-teaser inden albummet 'Back From Beyond', der kommer i 2013.

Kunstner
Titel
Condemned to the Shadows
Dato
30-07-2012
Trackliste
1. Succumb to Rapture
2. Back From Beyond
Karakter
3

Massacre burde ringe en klokke hos de fleste fans af dødsmetal - specielt, hvis man kan sin historie og ikke kun lytter til de nyere dødsmetal-bands. Hvordan historien lige er i korte træk med Massacre kan man læse lidt mere om i vores anmeldelse fra bandets koncert på årets Wacken Open Air - den finder man HER.

Bandets største bedrift var debuten 'From Beyond', som det kommende albums titel således er et spin-off på med sin 'Back From Beyond'-titel, men det er jo ikke første gang, at man ser den slags for bands, der er vender tilbage til scenen.

2 numre er ikke meget at anmelde, men sådan ser udgivelsen 'Condemned to the Shadows' nu altså ud. Og det er heller ikke meget at købe, så det er nok ganske fornuftigt, at skiven udgives som sort/gul vinyl, så det nok mest er for samlere og bandets største fans.

Som teaser til hvad vi så har i vente på et fuldlængde-album, fungerer det nu også ok, selvom det er svært at sige, om det så er længe ventet guld for genren eller ej. Det første nummer 'Succumb to Rapture' rykker rigtigt godt og er (naturligvis) oldschool så det batter. Det andet nummer holder også ret godt, men virker umiddelbart som lidt mere standard dødsmetal.

Det kan være produktionen som ødelægger lidt af oplevelsen. For selvom der ikke er tvivl om, at en moderne produktion ikke har været målet, så er det nu en lige flad nok lilletrommelyd, mens lydbilledet i almindelighed ikke giver mange chancer for nuancer. Men bunden er dog ret massiv, og specielt i det mere pågående første nummer er det med til at holde intensiteten godt kørende.

På trods af, at hverken det ene eller det andet nummer er decideret henrykkende, så er der ikke noget der gør, at man skal nedtone forventningerne til det kommende album. Den rigtige prøvelse må stå i 2013, når Massacre for alvor er "back from beyond".