Nikki Sixx i bedre selskab

Populær
Nikki Sixx i bedre selskab

Mens Mötley Crüe bliver lagt i graven og forhåbentlig bliver der, fester bassist Nikki Sixx videre med Sixx:A.M.

Kunstner
Titel
Prayers for the Damned
Dato
29-04-2016
Trackliste
1. Rise
2. You Have Come To The Right Place
3. I'm Sick
4. Prayers For The Damned
5. Better Man
6. Can't Stop
7. When We Were Gods
8. Belly Of The Beast
9. Everything Went To Hell
10. The Last Time (My Heart Will Hit The Ground)
11. Rise Of The Melancholy Empire
Forfatter
Karakter
3

Når man læser anmeldelserne af Mötley Crües koncerter eller måske ligefrem har nerver og tæer, der kan tåle kraftigt krumning, og derfor har udsat sig selv for videoklip fra afskedsturneen, forstår man udmærket, hvorfor bassist Nikki Sixx har brug for at udfolde sig andre steder end i den legendariske skandalekvartet – hvilket han så gør i Copenhell-aktuelle SIXX:A.M., som også et betydeligt bedre bud på et sted at udfolde kunstneriske ambitioner. Eller bare at være deltagende i et knap så pinligt foretagende.

SIXX:A.M. er på ingen måde genialt eller nyskabende og heller ikke det mindste rebelsk sammenlignet med Mötley Crüe, men fjerde udgivelse, ’Prayers for the Damned’, rummer store håndværksmæssige kvaliteter, når det kommer til det umiddelbare og påtrængende. De første tre numre er en frygtindgydende præstation i fængende fraser og det helt store omkvæd, som engang i firsernes glade dage havde lagt et hvilket som helst stadion i ruiner af hard rock. Herefter mister pladen lidt momentum i titelnummeret, når tempoet trækkes ud, og der skal males storladent. Det virker ikke. SIXX:A.M. er et partyband, og de få gange, der skrues ned, kollapser konceptet, fordi der bliver tid til eftertanke.

Første nummer på 'Prayers for the Damned':Men det er få gange, at det sker på en ellers helstøbt udgivelse proppet med helt klassiske ørehængere. ’Prayers for the Damned’ er ligetil og umiddelbar, og hvis publikum ellers har læst på lektien og forstår at feste i selskab med Nikki Sixx og venner, kan Copenhell-besøget blive ganske underholdende. 

Se skribent Molins førende argument for at foragte nutidens Mötley Crüe: