På tur i thrash-Opel'en

På tur i thrash-Opel'en

God, solid thrashmetal, der dog er lidt for forudsigelig.

Kunstner
Titel
Day of Reckoning
Dato
18-02-2011
Distributør
Genre
Forfatter
Karakter
3

Destruction er at tælle i den tyske thrash-treenighed (hvor de to andre bands er Sodom og Kreator) og har siden startfirserne været med til at bestemme, hvor det teutoniske metalskab skulle stå. Noget inderligt tysk er der over Destructions seneste 'Day of Reckoning', for lidt Opel er der over projektet: Det er solidt, gedigent håndværk, man kan være bekendt at blive set i nærheden af. Nytænkning er der ikke meget af, men det kan jo også være en fordel en gang i mellem, og en tur i en Opel kan også være en fin køretur.

Fra start til slut er dette album nemlig en veloplagt gang thrashmetal, der vinder på den præcist doserede aggression. Riffene blæser derudaf og meget er grundlæggende rigtigt. Lyden er god og veldefineret med rigelig bund, og det er tæt på at være noget af det bedste, ved relanceringen af thrashmetallen i 00'erne, nemlig at man modsat i gamle dage, kan høre, hvad der sker.

Solidt, godt og sikkert. Er det nok til en tur i musikhimlen? Ikke helt, for pladen mangler lige dét hook som sætter sig på hjernen, og byder én at sætte skiven på igen og igen. Numrene vil helt sikkert få lov at spille færdig, når de dukker op i min mp3-afspiller-blandning, men jeg tror også det bliver den slags "hvad-er-det-nu-lige-for-et-nummer?"-oplevelser, man ind i mellem får, når det hele lyder meget bekendt, men der stadig ikke er nogle tydelige karaktertræk at hænge gensynets glæde på.