Devilution - webmagasin om hård rock og heavy metal

Travle aktivister

Populær
Updated
Travle aktivister

Pitbull Terrorist fra Finland og omegn spiller med musklerne i en lille halv time, og selvom det er udmærket, er repeat-knappen ikke det første, der overvejes, når den sidste bid grind er rundet ud.

Titel
C.I.A.
Dato
11-11-2009
Distributør
Trackliste
1. No Resurrection
2. The Silencer
3. Ode For The Old
4. Cut Below The Waist
5. The Pig
6. Economaniac
7. Maus
8. Dirt Bomb
9. The Leak
10. Agent Orange
11. Necessary Evil
12. Guerra
13. You Did Try
14. Let The Gods Do The Fighting
15. Corpocrazy
16. In Confidence
17. The Shit Of The System
18. End Of It All
Karakter
2

De 25 minutter som pladen med de åbenbart travle aktivister varer, glider ubesværet ned, for bandets grindede dødsmetal udført i ganske korte sange er både udmærket produceret og lytteværdige. Men det er nu heller ikke et album, man efterfølgende får en kæmpe trang efter at høre. Materialet er for så vidt varieret nok indenfor genrens virkemidler, men det fungerer nu bedst, når bandet dropper det høje tempo og spiller lidt tungere som i to-minutters sangen ’The Silencer’. En af albummets længste sange.

Pitbull Terrorists forsanger er en kvinde ved navn Ursula, men tjansen klarer hun nu ligeså godt som mange af sine mandlige kolleger. Et band som Arch Enemy har indimellem fået lidt ekstra opmærksomhed på grund af deres kvindelige blikfang med den grumme stemme, men terroristerne her må nøjes med at lade musikken trække, fordi alle i bandet bærer maskerering.

Der er intet behov for at tage skiven af undervejs – den fungerer godt nok til et metallisk tidsfordriv i en lille halv time, men er man meget til denne gren af metallen vil man nok skæve over mod albumsamlingen og kigge efter noget Napalm Death eller den nyeste med reaktiverede Brutal Truth. Sidstnævnte har de maskede frihedskæmpende pitbulls fra Finland og omegn vist snust et par gange i bagenden.

Hvis du kan afsætte 1 minut og 40 sekunder af dit liv, får du hermed muligheden for at se bandets low-budget video til ’Dirt Bomb’ herunder: