Devilution - webmagasin om hård rock og heavy metal

Antikristen avantgarde

Populær
Updated
Antikristen avantgarde
Svenske The Project Hate går deres helt egne veje på deres nye album Med deres egne ord lyder The Project Hate (TPH) muligvis som andre bands, men der er ingen bands der lyder som TPH. Og det er faktisk en ganske rammende beskrivelse af dette svenske band. Til tider får den kvindelige vokal tankerne hen på hollandske The Gathering, men straks i det øjeblik lytteren falder til ro, skifter musikken igen karakter i retning af vanvittigt brutalt døds- eller blackmetal.

I sig selv er dette måske ikke særligt originalt, men når svenskerne så tilsætter en mængde techno og trancerytmer, smukke klaverstykker og spæder op med små dæmoniske keyboardsfills, bliver resultatet betydeligt mere interessant.

TPH, som blandt andet består af tidligere medlemmer fra Entombed, Evergrey og 2 Ton Predator har ladet Edge of Sanity-mastermind Dan Swanö producere bandets fjerde skive, og ligesom med sangskrivningen er resultatet blevet en dejlig kompakt og voldsom lyd, hvor de enkle instrumenter alligevel formår at fremstå tydeligt i lydbilledet. Med undtagelse af lidt mangel på variation i growlstykkerne og nogle måske unødigt lange numre, så er det svært at sætte ret mange fingre på denne, for lytteren ganske udfordrende, udgivelse af ”Kristushadende musik”.

Titel
Armageddon March Eternal
Distributør
Forfatter
Karakter
4