Devilution - webmagasin om hård rock og heavy metal

10 hurtige til Suffocation

Populær
Updated
10 hurtige til Suffocation

Som lovet tidligere bringer Devilution her '10 hurtige til en heavynørd'. Heavynørden er i dette tilfælde den vittige guitarist i amerikanske Suffocation, Terrance Hobbs, med sin charmerende newyorkeraccent.

Kunstner
Spillested
Dato
25-07-2012
Distributør

Hvad er dine fem alle tiders favoritalbums?
Slayer - 'Haunting The Chapel'

Kreator - 'Pleasure to Kill'

Morbid Angel - 'Altars of Madness'

Ozzy Osbourne - 'Blizzard of Ozz'

Det her lyder sært, men jeg må også nævne Black Sabbath - 'Born Again'.

Der er mange andre bands, men her er altså fem, som lige ligger lidt højere på min liste.

Hvilken sang ville du ønske, at du selv havde skrevet?
- Uh den er svær! Men jeg vile faktisk ønske, at jeg havde skrevet 'Sweet Leaf' af Black Sabbath, fordi jeg virkelig elsker pot!

Hvilken person har haft den største musikalske indflydelse på dig?
- En, der hedder Donald, men I kender ham ikke, fordi han selvfølgelig ikke er en populær musiker. Han er en god ven fra Long Island - han er død nu, men han var en rigtig god guitarist, dengang da jeg var knægt. Jeg har virkelig ofte bare stået og set på, at han spillede på sin guitar, hvor jeg blev inspireret til at finde et instrument og spille med ham og jamme. Han gav mig virkelig nogle gode råd og fif ... Du ved i forhold til helt basale ting, såsom hvordan spiller man, og hvordan slår man en akkord an!

- Men han døde, og jeg fortsatte med musikken - ham savner jeg inderligt! Han var en rigtig god ven og den person, som musikalsk har inspireret mig mest i mit liv!

Hvad er dit yndlingsband?
- Åh gud ... Jeg er altså altid nødt til at sige Slayer ... Bare fordi det er Slayer! Du ved, lige siden jeg hørte dem ... Skide fedt band - jeg ønsker dem det bedste!

Hvad er din bedste koncertoplevelse nogen sinde?
- Jeg kan huske, da jeg så Pantera på Nassau Coliseum på Long Island for lang tid siden, hvor Dimebag stadig var i live. En enormt inspirerende oplevelse, og jeg var heldig nok til at møde et par fra bandet. At se dem spille i mit lokalområde - det var virkelig en cool koncert!

Hvornår?
- Åh gud ... Det er et styke tid siden. Det kan jeg sgu næsten ikke sige ... Måske 1995/96 tror jeg! Der har været flere siden, men den var god, fordi jeg ikke kommer til at se dem igen!

Jeg er virkelig misundelig på dig!
- Åhhh, det var en dejlig oplevelse, og musikken var høj - det er alt, jeg kan fortælle!

Hvilket band drømmer du om at komme på tur med?
- Jeg var meget heldig, fordi et af mine yndlingsbands, Napalm Death, var et, jeg endte med at komme på tur med. Men dem dem ville jeg stadig nævne, hvis jeg skulle ønske noget. De er en flok sjove gutter - de er morsomme, de laver skøre ting, og så laver de totalt vanvittig musik - gode tider!

Har Suffocation et ritual, før I skal på scenen?
-  Ja, det er helt basalt: At gå på badeværelset og sikre os, at vi er helt klar til at gå på scenen - det er sådan cirka, hvordan 'vi ruller'!

HAHAHA - alle på én gang eller hver for sig?
- HAHA, én ad gangen, og så sørger vi for, at vi er helt tømte! Derudover sikrer vi os rene håndklæder og vandflasker til koncerten.

(Jeg sidder stadig og griner højlydt sammen med resten af bandet, der også sidder i rummet og slapper af. Derek (bassisten) tilbyder mig en øl, som jeg naturligvis takker ja til, hvorefter Terrance siger til ham: "Ja, det manglede sgu da også bare, nu hvor du sidst til AMF 11 ikke fik sendt hende de fucking optagelser fra interviewet!!" Jeg fik faktisk dele af optagelserne på mail, hvor vi om natten på hotellet havde brugt Dereks telefon som diktafon. Samtalen i Pumpehuset fortsætter nu med deling af skøre anekdoter fra den lørdag nat, hvor der skete alt muligt.)


Hvad er det bedste ved at spille i Suffocation?
- Det er at rejse, at spille hver aften og møde vores fans - det er det bedste! Jeg ville ønske, at jeg kunne sige, at det bedste var at være rig og tjene mange penge, men det er desværre ikke tilfældet, haha! Så ... Men det at se så mange forskellige steder og støde på bekendtskaber rundt om i verden er rart - at opleve verden og at spille i et death metal-band!

Hvad er så det værste?
- Flyrejserne! Jeg hader lufthavne og fly! De har fået mig til at hade dem!

Hvem er 'de'?
- Luftfartselskaberne, fordi jeg hader lufthavne, og jeg kan ikke udstå at løbe efter fly. Jeg kan heller ikke udstå at sidde i en tube i 8-10 timer, men alligevel skal jeg netop hele tiden det! Det er den værste del! Det er ikke nødvendigvis rejsen på landjorden - det er rejsen i luften og lufthavne - de er det mest utiltalende i hele verden, du ved!

- Men altså, derudover er det sgu fedt, når flyrejsen så er slut, og alt er tilbage ved det gamle, hvor du bare er på landjorden på vej til et nyt sted, en ny klub og fans. At se steder som dette, landskabet, cool mennesker og at smage mad, vi ikke har smagt før!

Hvad er jeres fremtidsplaner - udover snart at udgive nyt album?
- Næ, vi har ikke andre intentioner end at udgive vores nye album. DVD'en (som vi snakkede om på AMF 11) har været på hold i lang tid nu, og guderne vil vide, hvornår ... Og vi har jo været gennem så mange, der skulle have lavet den. Men nu samarbejder vi med Nuclear Blast, og de hjælper os med at finde en, som kan udvælge i det enorme materiale og sammensætte noget fedt. Men altså, det bliver først efter vores albumudgivelse, hvor vi også skal på tur og igen se nye steder.

- Vi forsøger at have så meget at se til og lave som muligt og holde gang i navnet - det er vores plan!

Det er en god plan, Terrance - Tak for din tid!
-Det var så lidt. Det er jo vores andet møde, og denne gang lykkedes det os ikke at lave ulykker. Vi er så gode, så gode, haha!