Devilution - webmagasin om hård rock og heavy metal

Demodød fra den gamle skole

Populær
Updated
Demodød fra den gamle skole
Suffocation har genudsendt deres debut album sammen med bandets første demo. Kong Kent har lagt øren til de gamle dødstoner. Floridas gamle helte er tilbage. Suffocation udsendte "Souls To Deny" sidste år og siden hen er også Obituary gendannet, og har pumpet et flot album ud. Med det album i bagagen udsender pladeselskabet Relapse nu Suffocations første album + en gammel demo til de mange fans. Det kommer i form af den legendariske debut "Human Waste" fra 1991, hvor der kun var seks sange på. Men i 2005-versionen er den udbygget med de to sange fra "Reincremated" demoen, der ikke blev plads til i den oprindelige udgivelse.

Det er tydeligt at høre kvalitetsforskellen i produktionen på sangene, og det her er da også så old school dødsmetal som det næsten kan blive. Suffocation står som et af de store navne, men oversete blandt mainstream publikummet, og Suffocation fortjener oprejsning! Bandets første album er råt for usødet og tager ingen fanger overhovedet. Dødsmetal af den ondeste skuffe.

Produktionen er dog demo-præget, så skiven er utvivlsomt
møntet på de Suffocation fans, der har ledt efter "Reincremated" demoen, og her får de den så pænt pakket ind med det første album, der jo endte med at indeholde "Human Waste" nummeret fra netop den demo. En skive for samleren.

Kunstner
Titel
"Human Waste"
Label
Distributør
Karakter
3