Devilution - webmagasin om hård rock og heavy metal

Dødstriumvirat

Populær
Updated
Dødstriumvirat
Grumme Suffocation topper med "Souls To Deny", mener Kong Kent. Suffocation is back!! Nok et af de mest populære dødsbands fra USA, på højde med Deicide, Morbid Angel osv. Suffocation lagde scenen for sine fødder med "Effigy Of The Forgotten" som blev fulgt op med klassikeren "Breeding The Spawn". Suffocation blev hurtigt nogle af de helt store, og har da også influeret utallige bands verden over. Nu er de tilbage med deres første
studiealbum siden 1995 og er klar til at indtage scenen igen.

"Souls To Deny" er Suffocation, som vi kender dem, om end de har skruet en anelse ned for tempoet. Teknisk har Suffocation ikke mistet noget af fordums tids styrke, da de stadig har en skrækkelig fornemmelse for fart og komplekse guitarspil og trommerne buldrer derudaf med millimeters præcision.

Ved første gennemlytning virker skiven som Suffocation, som vi kender dem og efter et par rotationer begynder pladen at ”sætte sig”. Teknisk er den noget af det bedste, jeg har hørt i år indenfor dødsmetal. Det her er Suffocation. Kender du dem ikke, er det en graverende fejl i din opdragelse, og "Souls To Deny" kan derfor være et godt sted at begynde at rette op på livet igen!

Kunstner
Titel
"Souls To Deny"
Label
Distributør
Karakter
3