10 hurtige til en heavynørd

Populær
10 hurtige til en heavynørd
Stjerneguitaristen Zakk Wylde hylder bl.a. øl, Sabbath, Audioslave, Velvet Revolver og ikke mindst sin gamle ven Dimebag Darrell. 1. Dine alletiders fem favorit albums?

"Black Sabbath – Black Sabbath

Black Sabbath - Sabotage

Led Zeppelin – Physical Graffiti

Elton John – Greatest Hits

AC/DC – Back in Black"


2. Hvilket nummer ville du have dræbt for selv at have skrevet?

”Into the Void!” (Sabbath - red.)


3. Din favoritmusiker gennem tiderne?

”Der er masser af dem. Jeg kan ikke bare nævne én... men, Neil Young!? Du ved, alle de musikere, der står bag de plader, jeg lige har nævnt…”


4. Dit favoritband gennem tiderne?

”Sabbath, Zeppelin, The Eagles, Neil Young (?), Elton John (?). Og de skal ikke opdeles i 1-5! De er alle nummer 1!"


5. Din bedste koncertoplevelse nogensinde?

"Det må være første gang, jeg så Sabbath. Det var med Ronnie James Dio på ’Mob Rules’-touren. Jeg nåede aldrig at se Randy Rhoads. Jeg skulle have set ham i Madison Square Garden, men nåede det ikke. Til gengæld så jeg Ozzy med Bernie Torme, og det var suverænt. Men jeg vil også fremhæve da vi selv spillede med Velvet Revolver. Det var sgu' også fedt. Jeg elsker Slash og de andre gutter. Og Audioslave. Chris’ stemme.... Game Over!. Men resten af bandet er også bare suveræne musikere. De holder 100 %!”


6. Hvilket band vil du allerhelst selv turnere med?

”Naturligvis, hvis min elskede ven, Dimebag, stadig var i denne verden, så skulle det være Damageplan! Ellers: Audioslave, Velvet Revolver. Hmm… Slayer, Ozzy!? Og smid Sabbath og Zeppelin på plakaten også, og så kommer Elton John og sætter lidt ro på. Neil Young med et akustisk sæt, og så Eagles, Skynyrd og Allman Brothers. Så er vi ved at være der. Det ville være en fin festival! HAHA!”


7. Det vigtigste før-scenen ritual for dig & bandet?

”Nej, ikke rigtig noget! Vi mødes i tour-bussen, drikker et par bajere, og jeg varmer lidt op på min Les Paul. Det er det.”


8. Det bedste ved at være i et band som dit?

”Alt er muligt! Der er intet, vi ikke kan gøre. Det er det smukke ved det her band.”


9. Det mest irriterende ved at være i et band som dit?

”Det er når vi løber tør for øl i tour-bussen. Når vi løber tør for øl på den tourbus; det er en sørgelig dag i rock’n’roll! Det siger jeg dig! En tragedie!”


10. Dine og bandets nærmeste fremtidsplaner?

”Globalt herredømme. Og derefter reklamere for øl! Og så lidt reklame for hårprodukter og Gucci-tasker og så videre! HAHA! Det ville være perfekt. Hele Black Label-holdet med Gucci-tasker!”