Koncertjam.dk, del I

Koncertjam.dk, del I
Midtfyns Festival er aflyst, men Stomped spiller alligevel deres koncert dernede! I onsdags meddelte Midtfyns Festival at årets festival er aflyst, men dagen efter reagerede de fandenivoldske fynske metalbanditter Stomped med følgende pressemeddelse, der udover at bringe den skøre rock og rul mentalitet tilbage i bizzen også aftvinger en del helt grundlæggende respekt fra Heavyjam.dk's redaktion.

Læs bare her:

"MIDTFYNS FESTIVAL ALLIGEVEL

Vinderen af "Starfighter 2003", det hårdtslående Odenseband "Stomped", lader sig ikke gå på af, at der er nogen der ikke vil, eller ikke tør gennemføre HELE Midtfyns Festival 2004.

Stomped har kontrakt på at spille en koncert ved "Goe Bakke" i Ringe, Fredag d. 25 Juni kl. 17 - og

DET HAR DE TÆNKT SIG AT GØRE - HVAD DER SÅ END SKER !

Det store privatkapitalistiske spil interesserer ikke Stomped, og
Stomped vil ikke skuffe sine fans !

Så mens der ævles og kævles i skifteretten, så fyrer Stomped den af ! Ringes borgmester har udtalt at han er ked af, at der ikke bliver nogen festival, så vi tager for givet, at tilladelsen til at spille rock på "Goe Bakker" stadig holder vand !

Stomped blander sig ikke i om folk har billet, eller om de har købmands bajere med til koncerten. Hvis der er nogen der slår telt op, og synes de mangler toiletter, morgenmadsboder osv., så må de brokke sig til Knud Bjerre, det er ikke Stomped`s ansvar.

STOMPED SPILLER ROCK - STOMPED SPILLER MIDTFYNS FESTIVAL 2004 !

Man kan måske sige: Stomped ER Midtfyns Festival 2004 !

GET READY FOR THIS - "Goe Bakke" Fredag d. 25. Juni kl. 17 !

Kunstner