Devilution - webmagasin om hård rock og heavy metal

Breaking Banger News

Updated
Breaking Banger News
Genkomst til amerikanske prog rockers, Psychotic Waltz, som er på vej med to tykke bokssæt. Det har længe været en fuldstændig umulighed at skaffe noget der bare ligner en cd med det glimrende og meget opløste progressive metal band Psychotic Waltz. Men nu er der håb forude. Den 22. marts vil Metal Blade Records genudgive bandets samlede værker i to boxsæt. Det første boxsæt vil indeholde bandets to første skiver "A Social Grace" og "Mosquito". Der vil være masser af bonusmateriale så som videoklip og liveoptagelse fra et releaseparty i San Diego i 1991. Der vil også følge en
cd-rom med i det første sæt.

Den 19. april vil man så kunne få det andet boxsæt med de to næste cd'er, nemlig "Into the Everflow" og "Bleeding" inkluderet to demo-numre. Det andet sæt vil også indeholde en tredje cd med "hemmelige ting". Som ekstra features vil der være masser af tekster, billeder og detaljer fra bandets historie og alle bandmedlemmerne skulle efter sigende have været inde over projektet, for at godkende udsendelsen og alt materialet.

Så hvis man stadig mangler noget af Psychotic Waltz' musik i samlingen og har opgivet at skaffe det, er der altså snart hjælp at hente.

Menu