Devilution - webmagasin om hård rock og heavy metal

Volbeat-dagbog - Kapitel 2

Populær
Updated
Volbeat-dagbog - Kapitel 2
Volbeat-dagbog - Kapitel 2

Følg med i Volbeats USA-turne, hvor de varmer op for Metallica til 16 shows - frontmand Michael Poulsen deler sin dagbog med NRGMagazine.dk.

Volbeat har taget hul på deres USA-turné. En turné hvor kvartetten vel at mærke varmer op for Metallica til 16 shows, der bringer dem rundt i både de forenede stater og Canada.

Når tiden tillader det, og indtrykkene er presserende, vil frontmand Michael Poulsen føre dagbog over turneen til NRGMagazine.dk.

Så følg med på første parket, mens dansken indtager USA og spiller landet tyndt sammen med Metallica.

Læs KAPITEL 1 i dagbogen HER!

2. KAPITEL - Tirsdag d. 27.: Toronto, Canada, Air Canada Centre

I dag bliver super, for vi er lovet lydprøve klokken 15:00. Igen har Metallicas folk vist sig fra en utrolig dejlig og respektiv side. De VIL bare gerne have, at vi har det godt og at vi ikke mangler noget, hvilket mange store bands kunne lære meget af. Dagen før sagde de: "kom ind og brug den tid i skal bruge på lydprøven så I føler jer tilpasse på scenen".

Klokken blev dog 15:45 da LAMB OF GOD også lige ville have en lyd prøve. Vi kommer til kl 15:45 og kan nu koncentrere os om at lave lyd. Det lyder skide godt efter ca 30 minutter, og vi prøver et par numre af. Imens kigger Hetfield forbi scenen, og vi småsludrer om lyd, pjatter lidt og hyggesnakker. Da lyd prøven er færdig går vi tilfredse derfra og med en god mavefornemmelse af at aftens show nok skal blive fedt, nu hvor lyden er på plads.

Humøret er højt, der er ro på, og vi frygter ikke længere scenen. Igen er maden på toppen, hvilken den vil være resten af touren, da det er Metallica's catering, vi bliver forkælet af. Klokken er nu 18:40, og der er 20 minutter til at vi skal på. Igen kommer Rob (Metallica bassist) løbende og siger ”hey” til os alle og ønsker os held og lykke. Faktisk har jeg kun set Rob løbende indtil videre, ha ha.

Vi går på 5 minutter før tid, da vi så kan nå at spille et nummer mere. Igen bliver vi kanon godt modtaget da introen starter og vi bevæger os op mod scenen. Nervøsiteten fra i går er væk fra, nu skal den bare trykkes af. Showet går utroligt godt og lyden er super. Alt går efter planen og vi spiller de samme sange fra forrige aften:”The Human Instrument”, ”Radio Girl”, ”Sad Man’s Tongue”, ”Hallelujah Goat””, A Monment Forever”, ”Angelfuck” (Misfits cover), ”Pool Of Booze”, ”We”. Vi får god ros fra Metallica's folk som giver os flotte komplimenter.

Efter showet møder jeg Lars Ulrich på gangen, han siger: ”Nåh, du får dig sgu lige noget frugt og en bajer der!”. Vi griner og han spørger om vi mangler noget, og om vi har det godt, jeg informerer ham med kæften fuld af frugt og humle at alt er fint og vi er meget taknemmelige. Vi småsnakker, og Lars stikker af. Mads, min lydmand og Tue min guitartekniker var fem minutter efter blevet spurgt af Lars, om de ikke ville med ud og løbe, hvilket de ikke lige så nogen grund til. Men det er åbenbart noget Lars gør før hver show. Jeg går, som i går lige ud og småsnakker med publikummet, som jeg plejer, og får mødt nogle fede
amerikanske Volbeat-fans.

Vi går ind og ser Metallica-showet, og de er i topform. De lyder fantastisk, og igen beviser de, at de er heavy metal/rock-scenens bedste live band, amen. Sengen i bussen kalder, dog
først efter et par timer i selskab med Jack D! :-)

- Michael

Kunstner
Forfatter