Devilution - webmagasin om hård rock og heavy metal

Tilbage i sadlen

Updated
Tilbage i sadlen
Heavyjam.dk tilbage i kyber rummet! Så er vi tilbage i sadlen med en ny dosis Heavyjam.dk efter en lidt for lang pause, som annonceret i #104 tilbage i juli. Nu skulle dit ugemagasin gerne ligge pænt fast i mailboksen i de kommende måneder, og vores webfolk sidder også og brygger på at restaurere lidt på hjemmesiden, bl.a. for måske at gøre plads til en arkivfunktion for alle nytbrevene. Mange abonnenter har mailet omkring gamle nytbreve, så lad os håbe vi får det til at spille!

Vi har også en del albums og en festivaloplevelser at samle op på fra sommeren/sensommeren, hvilket vi gør med glæde – og nu er sommeren jo ligesom heller ikke helt forbi, vel? I første omgang gælder det tre albums fra den mere melodiske hard rock genre samt Wacken Open Air 2005, der den i dag vist stadigvæk plager vor udsendte - navnlig Kong Kent - med tømmermænd. I næste nummer tager vi så fat på de forskellige studie-album fra bl.a. Chimaira, Biohazard, Opeth og det dobbelte live album fra Iron Maiden.

Og vi har da også en del nye udspil at se frem til, fra Hatesphere over Mudvayne til Rammstein (bill.), samt en del koncerter og ikke mindst efterårets store metal festival i Aalborg i første weekend i november, med et program, der vist vil give Kong Kent tømmermænd frem til jul....?? Six Feet Under, Deicide, Hypocrisy, The Haunted m.m.fl.

I dette nummer har vi selvfølgelig også mere aktuelle griflerier, dels om det nye Children of Bodom album, dels om Korns Københavner-koncert i sidste uge.