Devilution - webmagasin om hård rock og heavy metal

Breaking Banger News, Del I

Populær
Updated
Breaking Banger News, Del I
Ozzy: Duet, turné og sorg. Gud - læs: Ozzy Osbourne - har indspillet den smukke, smukke Black Sabbath ballade "Changes", der oprindeligt var med på Sabbaths "Volume 4" fra 1972. Og han har indspillet den med den skingre teenagerdatter, Kelly! Det er planen, at "Changes" skal med på Ozzys kommende album. Desuden har Ozzy inviteret datteren med som support act på den britiske del af Ozzy's Europa Tour, som kører i september - desværre uden en DK-dato, men derimod med shows i både Oslo, Stockholm og Helsinki.

I sidste uge blev Ozzy og hans team imidlertid ramt af en tragedie, da tour manageren Robert "Bobby" Thomson (50) blev fundet død på sit hotelværelse nær Detroit. Thomson, der var under medicinsk behandling for hals kræft, havde været med i kredsen omkring Ozzi godt 23 år. Trods den store sorg rullede Ozzfest-showet videre, og på det første Ozzy-show efter dødsfaldet observeredes indledningsvis et minuts stilhed (noget af en unik ting til en Ozzy koncert), og Ozzy dedikerede endvidere begge ballade hits, "Goodbye To Romance" og "Mama I'm Coming Home" til sin afdøde ven og tour manager.

Mens Ozzy har travlt med at turnere, er der mere stille omkring mesteren af det metalliske guitarriff, Tony Iommi. Et albumprojekt som opfølger på den glimrende "Iommi" fra år 2000 er blevet skrinlagt. Det var ellers meningen, at det skulle udkomme i år - med Pantera- og Down-sanger Phil Anselmo på vokal. På "Iommi" stod Anselmo for vokal- og tekstarbejdet på det tonserseje nummer, "Time is Mine".