Devilution - webmagasin om hård rock og heavy metal

Breaking Banger News, Del II

Updated
Breaking Banger News, Del II
Bands på vej til København: Alien Ant Farm, Entombed og Machine Head. Desuden tour nyt om Danzig m.fl. Lørdags rock med Alien Ant Farm

Album aktuelle Alien Ant Farm (bill.) gæster Pumpehuset i København, nu på lørdag den 30. august. Bandet er aktuelle med albummet "TruANT", der udkom i mandags. Link til bandets nye video til nummeret "These Days" finder du i vor Video-afdeling.

Entombed: Tager en tur på Staden

Album aktuelle Entombed, der står for just denne Uges Monsterdrøn med albummet "Inferno", tager en tur på Christania i København for at gæste Loppen, lørdag den 13. september. Skal nok blive en laber og lorte-sen aften.

Machine Head juleshow i Pumperen

Marilyn Manson bliver ikke ene om at stå for den tunge jule underholdning i år. Præcis en uge før Mansons optræden i Valby Hallen, gæster Machine Head Pumpehuset i København, hvilket så er lig med tirsdag den 9. december. Bandets nye album, "Through The Ashes Of Empires" udsendes den 13. oktober.

Danzig & Co. går i sort

Gamle grumme Glen Danzig og hans band er i front for den ondeste af mange stygge efterårs turneer. Desværre er der dog p.t. kun amerikanske datoer på "Blackest Of The Black" turné programmet, der også indbefatter Superjoint Ritual, Morbid Angel, Behemoth og Devildriver (det nye band fra Coal Chamber forsanger Dez Fafara). Men det er i dén grad tilladt at krydse fingre, fødder, djævletegn etc. for at denne sorte pakke en gang vil sejle en tur over dammen til Danmark.