Devilution - webmagasin om hård rock og heavy metal

10 hurtige til en heavynørd

Populær
Updated
10 hurtige til en heavynørd

Devildrivers Dez Fafara er til klassisk rock og metal: AC/DC, Elvis, Sabbath, Priest, Metallica, yeah!

1. Dine alletiders fem favorit albums?

“AC/DC – Back In Black Judas Priest – Defenders of the Faith Black Flag – Black Flag X – Los Angeles Og… hmmm… hvad som helst med Johnny Cash!”

2. Hvilket nummer ville du have dræbt for selv at have skrevet?

”Det må være Nick Caves 'Red Right Hand'!”

3. Din favoritmusiker gennem tiderne?

”Død eller nulevende? Vælger den afdøde, one-and-only Elvis!”

4. Dit favoritband gennem tiderne?

”AC/DC. Ingen tvivl!”

5. Din bedste koncertoplevelse nogensinde?

”Wow… tror det var Halloween i 1993 til et stort arrangement i Irvine Meadows, hvor Danzig smadrede stedet. Der var bål alle steder, og der var faktisk folk, der forlod koncerten for det var på vej imod at være 'not cool'! Politi med hunde alle vegne. Det var i sandhed vildt."

(I følge Danzigs hjemmeside har bandet kun spillet til Halloween i Irvine Meadows i 1992 og i 1994. Dez’ hukommelse må altså svigte lidt. Såfremt det var i 1992, så var det her, at livenumrene på bandets ”Thrall: Demonsweatlive” blev optaget det og gav bandet et monsterhit på MTV med ”Mother”, hele seks år efter udgivelsen af studieversionen af sangen - Casper)

6. Hvilket band vil du allerhelst følge tournere med?

”Der er mange, som vi allerede har spillet med. Men vi kan godt lide at prøve nye ting. Metallica ville være virkeligt sejt. Også Heaven And Hell, elsker Black Sabbath, jeg er stor fan af Dio, men også af Ozzy. Det ville være skægt med Tool. Dem er jeg fan af. Maynard har altid været flink mod mig, men musikalsk ville det måske ikke helt passe fansene, selvom metalfolket ofte er åbne for noget lidt andet. AC/DC ville være mægtigt. For mig er det rockbandet! Det kunne være en rigtig sjov chance, hvis den kom.”

7. Det vigtigste ritual før du går på scenen?

”Rødvin. Og jeg er allerede i gang til i aften! (interviewet lavet før bandets koncert i Vega den 20. juni - Red.).”

8. Det bedste ved at være i et band som dit?

”At stå på scenen. Trykke den af foran fansene. Jeg har altid vidst, at jeg ville noget med musikken, men har da også prøvet andre ting. Da jeg var 14-15 år og fik min første tatovering, blev min mor lidt vred, men jeg sagde bare 'Don’t worry, I’m gonna be in a rock band!'”

9. Det mest irriterende ved at være musiker?

”Månederne uden sex, fordi jeg skal være væk fra min kone. Det er derfor, jeg er så vred og arrig på scenen. Der er heller ingen sex før indspilninger. Man kan ikke indspille vild og blodig metal, hvis man lige har dyrket sex!”

10. Dine nærmeste fremtidsplaner?

”For mig er det at fortsætte med det her til jeg er 60, og det er nogle og tyve år fra nu. For bandet: håber vi fortsætter sammen lige så længe og spiller en masse shows og turnerer heftigt. Det er fedt at turnere, så længe det ikke er med anti-sociale mennesker. Jeg er meget social og vil gerne hænge ud med folk i baren.”