Breaking Banger News: Audioslave

Breaking Banger News: Audioslave
"En af de bedste rockplader nogensinde," siger Chris Cornell om det kommende album fra Audioslave, "Out Of Exile". Et af forårets mest imødesete album er Audioslaves andet udspil, "Out of Exile", der udkommer den 23. maj. Forventningerne skyldes ikke mindst superbandets selvtitlede mesterdebut, forrige år, men måske kan de fire gamle Soundgarden/Rage Against The Machine folk endda overgå sig selv fra "Audioslave" albummet?

Frontmand Chris Cornell siger i hvert fald til det engelske rockblad Kerrang!: "Det er virkelig stort, det er den bedste plade, der nogensinde er lavet! Okay, det er jeg ikke sikker på endnu, men det vil blive en af de bedste rockplader nogensinde."

Chris Cornell forklarer dernæst de optimistiske udtalelser således: "Vi elsker bare alle de her sange, ganske simpelt. Den plade lyder som en rockplade på den klassiske måde. Det er som en rejse fra begyndelsen af pladen frem til slutningen."

En del af rejsen kan allerede opleves på bandets hjemmeside, http://www.audioslave.com, hvor førstesinglen "Be Yourself" kan aflyttes i fuldlængde stream.